21-01-2021

Σάλος στην Αλβανία με την συμμετοχή του προέδρου σε κορονο – πάρτι: «Έλιωσαν» στον χορό (video)

Οργή στη χώρα για το event γνωστού ηθοποιού, χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας - Έξι αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα

Χαμό έχουν προκαλέσει στην Αλβανία οι εικόνες που είδαν τις προηγούμενες μέρες το φως της δημοσιότητας και στις οποίες ο πρόεδρος της χώρας, Ιλίρ Μέτα, εμφανίζεται να συμμετέχει σε πάρτι γνωστού ηθοποιού εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτές οι εικόνες προκάλεσαν την αγανάκτηση πολλών, με τον πρόεδρο να «λιώνει» στον χορό. Έξι αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και έχει κινηθεί έρευνα σε βάρος τους…

Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι του ηθοποιού Μπεσάρτ Καλάκου, σε κεντρικό εστιατόριο των Τιράνων, ήταν περίπου 30, παρακάμπτοντας τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Παρούσα στο πάρτι και η σύζυγος του Μέτα και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κινήματος της Αλβανίας, Μόνικα Κριεμάδι.

Όπως αναφέρουν αλβανικά Μέσα, πρόστιμο επεβλήθη στο εστιατόριο, τον Καλάκου, ενώ πρόκειται να υπάρξουν ποινές και για το προεδρικό ζεύγος. Όπως αναφέρθηκε, έξι αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και έχει κινηθεί έρευνα σε βάρος τους.

«Με βάση βιντεοσκοπικό υλικό, όλοι οι συμμετέχοντες στο πάρτι έχουν εντοπιστεί και θα τους επιβληθούν διοικητικές κυρώσεις για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την διασπορά της πανδημίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ