18-01-2021

Συγκλονιστική ιστορία στη Σλοβενία: Έκρυβε για χρόνια τη νεκρή μητέρα του για να της παίρνει τη σύνταξη

Έλεγε στους συγγενείς ότι η μητέρα του δεν ήθελε να τους δει

Συνελήφθη ένας 67χρονος Σλοβένος, ο οποίος έκρυβε για χρόνια το πτώμα της μητέρας του, ενώ προσποιούταν ότι ήταν ζωντανή προκειμένου να λαμβάνει τη σύνταξή της. Η είδηση έγινε γνωστή από την αστυνομία και ΜΜΕ τη Δευτέρα 23/11.

Τις αρχές ειδοποίησαν συγγενείς της γυναίκας, που θα ήταν ηλικίας 97 ετών, καταγγέλλοντας ότι παρά τα επανειλημμένα αιτήματά τους δεν μπορούσαν να έχουν καμία επαφή μαζί της.

«Η αστυνομία ανακάλυψε τη σορό της σε ένα διαμέρισμα στη Λιουμπλιάνα. Ο θάνατός της είχε προφανώς επέλθει πριν από αρκετά χρόνια», δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Τόμαζ Τομάζεβιτς.

Τα αίτια του θανάτου της καθώς και η ακριβής ημερομηνία παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο 24ur, συνέβη πριν από 6 χρόνια, ενώ ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πως κανείς δεν την είχε δει ζωντανή από το 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, ο γιος του θύματος έλεγε ψέματα στους συγγενείς τους, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του δεν ήθελε να τους δει για να τους αποφύγει.

Όλα αυτά τα χρόνια, πλαστογραφούσε την υπογραφή της για να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ