12-02-2021

Δεν έχει τι να κάνει στο νοσοκομείο ο Τραμπ – Έγραψε σχεδόν 20 tweets σε μια ώρα

Αν και αποσύρθηκε για λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το θετικό τεστ του στον νέο κορονοϊό, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σήμερα, Δευτέρα δυναμικά στο Twitter, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ.

Πριν καλά καλά ξημερώσει, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιδόθηκε στην αποστολή σειράς tweet, καλώντας τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν. Μέσα σε περίπου μία ώρα, ο αμερικανός ηγέτης έγραψε σχεδόν 20 tweets με προεκλογικά συνθήματα, προσπαθώντας να πείσει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι είναι απολύτως προετοιμασμένος για τις επερχόμενες εκλογές.

«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ FAKE NEWS ΜΜΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!».

Πριν από μερικές ώρες, πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να κάνει μια μίνι βόλτα με τη λιμουζίνα του έξω από το νοσοκομείο, για να χαιρετήσει τους συγκεντρωμένους οπαδούς του. Μια κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά.

Προσωπάρχης Λευκού Οίκου: Αργότερα εντός της ημέρας η απόφαση για το εξιτήριο Τραμπ

Την ίδια ώρα η απόφαση για ενδεχόμενη έξοδο του προέδρου των ΗΠΑ από το νοσοκομείο θα ληφθεί «αργότερα εντός της ημέρας» ανακοίνωσε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Μαρκ Μέντοους.

«Η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. Η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να βελτιώνεται… Με βάση αυτή την απίστευτη πρόοδο… παραμένουμε αισιόδοξοι για το γεγονός ότι θα μπορέσει να βγει σήμερα, αλλά η απόφαση δεν θα ληφθεί παρά αργότερα εντός της ημέρας», είπε.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ