27-10-2020

Νέοι μπελάδες για Τραμπ – «Έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου και με έπιανε παντού» (video)

Το πρώην μοντέλο μίλησε για την περιπέτειά του στον Guardian πριν από 15 μήνες, όπως όμως εξήγησε, δεν ήταν σίγουρη μέχρι και τώρα αν θα έπρεπε να εκθέσει τόσο προσωπικές του στιγμές

Νεες περιπέτειες για τον Ντόναλντ Τραμπ που βλέπει ακόμα ένα πρόσωπο από το παρελθόν του να τον κατηγορεί ανοικτά για σεξουαλική κακοποίηση.

Πρόκειται για το πρώην μοντέλο Amy Dorris η οποία βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του αμερικανού προέδρου.

«Ήταν το 1997 όταν βλέπαμε το US Open από τη σουίτα του.

«Είχα πάει στο μπάνιο γιατί είχα πρόβλημα με τους φακούς επαφής μου. Όταν βγήκα, ήταν εκεί και περίμενε. Αρχικά νόμιζα ότι περίμενε να πάει στο μπάνιο, αλλά δεν ήταν έτσι. Κόλλησε πάνω μου έβαλε την γλώσσα του στο στόμα μου κι εγώ τον έσπρωχνα. Και τότε η λαβή του έγινε πιο σφιχτή και με έπιανε στον πισινό, το στήθος, παντού. Δεν ξέρω πως το αποκαλείς όταν χώνεις την γλώσσα σου στο στόμα κάποιου αλλά την έσπρωξα με τα δόντια μου. Και νομίζω ότι τον πόνεσα».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αρνείται, μέσω των δικηγόρων του, κατηγορηματικά τις κατηγορίες της Ντόρις και μάλιστα οι εκπρόσωποί του διερωτώνται πώς είναι δυνατόν μετά από μια τέτοια εμπειρία, τόσο οδυνηρή για την ίδια, η Dorris να συνεχίζει να βρίσκεται με τον Τραμπ.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για την περιπέτειά του στον Guardian πριν από 15 μήνες, όπως όμως εξήγησε, δεν ήταν σίγουρη μέχρι και τώρα αν θα έπρεπε να εκθέσει τόσο προσωπικές του στιγμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  «Ξέφυγε» ο Ερντογάν: Ναζί ο Μακρόν - Κάντε μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα (video)