10-02-2021

Εργαζόμενος πέθανε σε σούπερ μάρκετ, κάλυψαν το πτώμα με ομπρέλες και συνέχισαν να εξυπηρετούν…

Η επιτομή του σεβασμού στον εργαζόμενο

Τι σημασία έχει ένας θάνατος μπροστά στο κέρδος; Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία και δεν ντράπηκαν να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους παρότι εντός του καταστήματος κείτονταν νεκρός ένας από τους υπαλλήλους!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ρεσίφε σε υποκατάστημα της αλυσίδας Carrefour Brazil στις 14 Αυγούστου. Σύμφωνα με την εταιρία, ο υπεύθυνος πωλήσεων ένιωσε αδιαθεσία και παρότι του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας. Οι συνάδελφοί του κάλεσαν ασθενοφόρο και αστυνομία εντούτοις τους δόθηκε η οδηγία να μην μετακινήσουν το πτώμα. Ενημέρωσαν τους υπεύθυνους κι αυτοί αντί να κλείσουν αμέσως το σούπερ μάρκετ, βρήκαν μια πιο συμφέρουσα λύση.

Κάλυψαν το πτώμα με ομπρέλες και συνέχισαν να εξυπηρετούν κανονικά τους πελάτες. Όπως είναι φυσικό, έχει προκληθεί σάλος στη χώρα και ασκείται έντονη κριτική στην εταιρία που αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη επειδή δεν σεβάστηκε τον υπάλληλό της.

Πάλι καλά…

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ