22-10-2020

Βηρυτός: Χάος σε εκκλησία τη στιγμή της έκρηξης – Νέο συγκλονιστικό βίντεο

Το βίντεο δείχνει ένα γάμο σε μια εκκλησία στο Ain El Remmaneh, κοντά στην πρωτεύουσα του Λιβένου, τη στιγμή που οι εκρήξεις έπληξαν την περιοχή του λιμανιού

Μια μόνο ιδέα του χάους που επικράτησε την Τρίτη (03/08) μετά τις φονικές εκρήξεις στη Βηρυτό του Λιβάνου δίνει αποκλειστικό βίντεο του πρακτορείου «Ruptly». Το βίντεο δείχνει ένα γάμο σε μια εκκλησία στο «Ain El Remmaneh», κοντά στη Βηρυτό, τη στιγμή που οι εκρήξεις έπληξαν την περιοχή του λιμανιού της πρωτεύουσας.

Στα συγκλονιστικά πλάνα του βίντεο διακρίνονται οι καλεσμένοι του γάμου όταν γίνονται αισθητά τα ωστικά κύματα μέσα στην εκκλησία, προκαλώντας πανικό στους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων η νύφη «Rita Assaf» και ο γαμπρός «Tony Abou Rachid». Ο ναός δίνει την εντύπωση ότι γκρεμίζεται.

Μια άλλη γυναίκα και ένας άντρας φαίνεται να σταυροκοπιούνται πριν από το δεύτερο κύμα έκρηξης τους κάνει να τρέξουν πανικόβλητοι έξω από την εκκλησία. Σπασμένα γυαλιά και κατεστραμμένα παράθυρα, καθώς και ένα τεράστιο μανιτάρι καπνού που υψωνόταν πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου, καταγράφονται επίσης στα πλάνα.

Θυμηθείτε ακόμα ένα συγκλονιστικό βίντεο από γάμο, με τη νύφη να τρέχει για να σωθεί από την έκρηξη. Στην πρωτεύουσα του Λιβάνου διαδραματίστηκαν στιγμές τρόμου με κόσμο να χάνει τη ζωή του. Οι εικόνες συγκλονίζουν πριν και μετά την καταστροφή.

Δείτε εδώ βίντεο με οδηγό να χάνει τον… ήλιο, ανθρώπους να προστατεύουν παιδιά, αλλά και άλλους που πέθαναν ενώ μαγνητοσκοπούσαν τις σκηνές. Διαβάστε ξανά συγκλονιστικές μαρτυρίες από τον τόπο της καταστροφής.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Κορονοϊός: Η Ευρώπη «κλείνει» ξανά - Ποια μέτρα εφαρμόζονται, πού ξεκίνησαν τα lockdown (video)