28-10-2020

Εκρήξεις στη Βηρυτό: Οδηγός χάνει τον… ήλιο, άνθρωποι προστατεύουν παιδιά – Πέθαναν για να τραβήξουν βίντεο (video)

Συγκλονίζουν νέα βίντεο από τις φονικές εκρήξεις

Συγκλονιστικές ιστορίες αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στις εφιαλτικές στιγμές των φονικών εκρήξεων στη Βηρυτό, με ανθρώπους να προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους ή αυτά που φρόντιζαν. Ένας οδηγός έχασε το… φως του ήλιου από το οστικό κύμα. Κάποιοι έχασαν τη ζωή τους για να τραβήξουν βίντεο, αφού δεν περίμεναν την πρώτη έκρηξη να διαδεχθούν άλλες, πολύ μεγαλύτερες.

Σ’ ένα βίντεο φαίνεται ο πατέρας ο οποίος προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί του όταν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, ενώ στο δεύτερο βίντεο μία οικιακή βοηθός καθαρίζει το σπίτι στο οποίο εργάζεται την ώρα που ένα μικρό κοριτσάκι παίζει στο μπαλκόνι. Μόλις γίνεται η έκρηξη, προλαβαίνει σε δευτερόλεπτα να απομακρύνει το μικρό κοριτσάκι. Αρχικά, οι περισσότεροι νόμιζαν πως έγιναν εκρήξεις βομβών.

Ένας οδηγός έχασε το φως του ήλιου μετά την έκρηξη από το οστικό κύμα. Αργότερα ταρακουνήθηκε μαζί με το αυτοκίνητό του.

Στα παρακάτω δυο βίντεο καταλαβαίνει ο καθένας ότι οι άνθρωποι που τραβούσαν τα βίντεο, δεν περίμεναν την έκρηξη, που ουσιαστικά ήταν η δεύτερη και η μεγαλύτερη η οποία προκάλεσε τεράστιες ζημιές στον Βηρυτό αλλά άφησε πίσω της και αρκετά θύματα και τραυματίες.