26-09-2020

ΗΠΑ: Αυτό το ζευγάρι νίκησε κορονοϊό και καρκίνο και γιόρτασε την 46η επέτειο γάμου του

 

Τα κατάφεραν και γιόρτασαν τη συμπλήρωση 46 χρόνων γάμου

Ο Robert και η Janice Beecham από το Τέξας είναι μαζί από το σχολείο και παντρεμένοι εδώ και 46 χρόνια. Φέτος έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν αφού παρά τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν κατάφεραν να νικήσουν τον κορονοϊό.

Αν και πρόσεχαν πολύ, λόγω της βεβαρημένης υγείας τους, ο Robert άρχισε να έχει κάποια συμπτώματα και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Μεταφέρθηκε σε δωμάτιο απομόνωσης και ξεκίνησε θεραπεία.

Όμως η επέτειος γάμου πλησίαζε και ο Robert είπε στον γιατρό του πως δεν ήθελε να τη χάσει αφού κάτι τέτοιο είχε συμβεί το 2012 και το 2016, όταν έπαθε εγκεφαλικά επεισόδια.

Ο γιατρός είδε την επέτειο ως κίνητρο για τη βελτίωση της κατάστασής του και τον έστειλε σπίτι. Εκεί τον φρόντιζε η σύζυγός του η οποία μόλις δυο μήνες νωρίτερα είχε υποβληθεί σε επέμβαση καθώς έπασχε από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Ταυτόχρονα είχε βγει κι εκείνη θετική στον κορονοϊό αλλά τα συμπτώματά της ήταν ήπια.

Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά τα καταφέραμε μαζί” δήλωσε ο Robert συγκινημένος και είπε ότι μόλις γύρισε σπίτι η κατάσταση της υγείας του άρχισε να βελτιώνεται.

H Janice έχει μπροστά της ακτινοβολίες που θα ξεκινήσουν σύντομα αλλά και οι δύο νιώθουν ευλογημένοι που είναι υγιείς και γιόρτασαν άλλη μια χρονιά μαζί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Κορονοϊός: Ανησυχία του ΠΟΥ για τις εισαγωγές στα νοσοκομεία της Ευρώπης