12-05-2021

Ο 29χρονος αστυνομικός που πυροβολήθηκε στο Λας Βέγκας ΔΕΝ είναι ελληνικής καταγωγής

Βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη - Τραυματίστηκε στο Λας Βέγκας στις διαδηλώσεις για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ

* Το άρθρο ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ βάσει των πολιτικών του Facebook.

Ισχυρισμός:

Ένας 29χρονος Ελληνοαμερικανός αστυνομικός δέχθηκε πυροβολισμό στο πίσω μέρος του λαιμού του κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τη δολοφονία του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ.

Συμπέρασμα:

Πρόκειται για πραγματικό περιστατικό, αλλά ο 29χρονος δεν είναι ελληνικής καταγωγής και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνορθόδοξη κοινότητα του Λας Βέγκας.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται ένας 29χρονος ελληνοαμερικανός αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι στις διαδηλώσεις για τον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ στο Λας Βέγκας και δίνει μάχη για τη ζωή του. Βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το «Greekreporter.com» συνέβη τη Δευτέρα (01/06), όταν διαδηλωτές άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και μπουκάλια σε αστυνομικούς οι οποίοι προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ένας ένοπλος από τον απέναντι δρόμο άνοιξε πυρ και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο Σέι Μικαλόνις στο κεφάλι.

Το απόγευμα της Τρίτης (02/06), ο επί τέσσερα χρόνια αστυνομικός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο, με μηχανήματα υποστήριξης, σύμφωνα με πηγή του «GreekReporter.com».

Δείτε το tweet του michael karloutsos:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ