11-02-2021

Κορονοϊός: Το «φωτεινό» ευχαριστώ της Νέας Υόρκης στους γιατρούς και στους νοσηλευτές

Η μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ δοκιμάζεται περισσότερο από κάθε άλλο σημείο της χώρας από την πανδημία

Η Νέα Υόρκη, η πόλη η οποία θρηνεί τους περισσότερους νεκρούς στη χώρα από την πανδημία του κορονοιού, θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη κατά της πανδημίας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Έτσι, τοποθέτησε περισσότερα από 1.300 λαμπάκια, στην μεγαλύτερη πεζογέφυρα της, γράφοντας «Thank you».

«Ελπίζουμε πως μέσα από αυτή την ενέργεια οι μαχητές της πρώτης γραμμής θα γνωρίζουν πόσο εκτιμάται η προσπάθεια τους» ανέφερε η Elizabeth Waldstein, εκτελεστική διευθύντρια του «Friends of the Walkway».

To πάρκο «Walkway Over the Hudson» παρέμεινε ανοιχτό προς το κοινό, ύστερα από απόφαση του κυβερνήτη Κουόμο, παρά το lockdown. Αρκετοί ΜΚΟ και εθελοντές αποφάσισαν να αδράξουν την ευκαιρία και να δουλέψουν πάνω σε αυτό το υπέροχο project ανθρωπιάς.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες πρόκειται να εκτυπωθούν φωτογραφίες που απεικονίζουν το project και να τοποθετηθούν σε μέρη, όπου βρίσκονται οι «ήρωες» της πρώτης γραμμής, όπως νοσοκομεία, σούπερ μάρκετ, αστυνομικά και πυροσβεστικά τμήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ