23-04-2021

Κορονοϊός: Βέρα βρέθηκε μετά από ανακαίνιση σε εστιατόριο – Χάθηκε από ζευγάρι το 2017 (video)

Πώς ήρθε ξανά στο... φως και ένα χρυσό νόμισμα

Τυχερό στάθηκε ένα ζευγάρι μέσα στην καραντίνα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού. Πριν από τρία χρόνια, δυο ερωτευμένοι από τη Νέα Υόρκη απολάμβαναν ένα γεύμα δίπλα στο νερό, σε εστιατόριο στη Νότια Φλόριντα, όταν η βέρα του άνδρα έφυγε από το δάχτυλό του, καταλήγοντας κάτω από τις ξύλινες σανίδες του δαπέδου.

Πολύ πρόσφατα, ο διευθυντής του εστιατορίου Coconuts στο Φορτ Λόντερντεϊλ, Ράιαν Κριβόι, αποφάσισε να αντικαταστήσει το ξύλινο δάπεδο στην αυλή, δεδομένου ότι το εστιατόριο λειτουργεί μόνο ως «take away» αυτές τις ημέρες, χωρίς να φιλοξενεί πελάτες στα τραπέζια του, στη σκιά της πανδημίας κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, εντοπίστηκε η χαμένη βέρα των Μάικ και Λίζα, με την ημερομηνία του γάμου τους. Μετά από σειρά κοινοποιήσεων στο Facebook, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου εντόπισαν μέσα σε λίγες ημέρες το ζευγάρι, το οποίο μάλιστα είχε κρατήσει φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο σημείο το 2017.

Η βέρα εστάλη πίσω στο ζευγάρι, σύμφωνα με τη «Sun Sentinel» και το «Associated Press». Αυτό δεν ήταν, πάντως, το μόνο εύρημα, κάτω από το ξύλινο δάπεδο. Μέσα στη λάσπη, βρέθηκε ένα σπάνιο χρυσό νόμισμα του 1855, η αξία του οποίου ενδέχεται να φτάνει τα 2.000 ευρώ, αλλά και χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του εστιατορίου, τα χρήματα από την πώληση του νομίσματος, αλλά και εκείνα που βρέθηκαν κάτω από το ξύλινο δάπεδο, θα μοιραστούν στο προσωπικό του καταστήματος.

(πληροφορίες από naftemporiki, ΑΡ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ