07-05-2021

Κορονοϊός: Καλά στην υγεία του ο πρίγκιπας Κάρολος – Βγήκε από την καραντίνα

Σε απομόνωση η Καμίλα παρότι το τεστ της ήταν αρνητικό

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, βγήκε από την καραντίνα και είναι καλά στην υγεία του, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα ο εκπρόσωπός του.

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αφού συμβουλεύτηκε τον γιατρό του, βγήκε τώρα από την καραντίνα» , ανακοίνωσε το Clarence House, η επίσημη κατοικία του.  Ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ διαγνώστηκε θετικός στον ιό, όπως είχε ανακοινωθεί στις 25 Μαρτίου.

«Εργάζεται στο εξής τηρώντας τις παρούσες συστάσεις της κυβέρνησης και των υγειονομικών αρχών που εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα», διευκρίνισε η ανταποκρίτρια της εφημερίδας Daily Mail για τον βασιλικό οίκο, Ρεμπέκα ‘Ινγκλις στον λογαριασμό της στο Twitter. Η καραντίνα διήρκησε επτά ημέρες για τον Κάρολο. Όσο για τη σύζυγό του Καμίλα, θα παραμείνει σε καραντίνα έως το τέλος της εβδομάδας, παρότι το τεστ για τον κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

«Ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να συγκαλεί συνεδριάσεις και να ασκεί τα καθήκοντά του, ακολουθώντας τις συστάσεις της κυβέρνησης και των γιατρών», έγραψε η δημοσιογράφος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ