29-10-2020

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση: Απαίτησαν να προσγειωθεί αεροσκάφος επειδή επιβάτης έβηχε

Χαμός σε αεροσκάφος της United Airlines λόγω του κορονοϊού

Παράνοια επικρατεί σε όλο τον κόσμο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και αυτό αποδεικνύεται από όσα συνέβησαν σε αεροσκάφος της United Airlines, όταν κάποιοι απαίτησαν να προσγειωθεί το αεροπλάνο επειδή επιβάτης έβηχε…

Συγκεκριμένα, μια μικρή ομάδα επιβατών θορυβημένων από τα φταρνίσματα και τον βήχα συνεπιβάτη τους, που τους οδήγησαν στο συμπέρασμα πως ήταν φορέας του νέου κορονοϊού, διαμαρτυρήθηκε τόσο έντονα που εντέλει οι χειριστές του αεροσκάφους αποφάσισαν να το προσγειώσουν εκτάκτως για να την αφήσουν να κατέβει.

Η πτήση της United Airlines το απόγευμα της Κυριακής (08/03) συνέδεε την κομητεία Ιγκλ του Κολοράντο (δυτικά) με το Νούαρκ, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, εξήγησε η εταιρεία στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).


Αναγκάστηκε να κάνει απρογραμμάτιστο σταθμό στο Ντένβερ, όπου τρεις επιβάτες κατέβηκαν, πριν το αεροσκάφος συνεχίσει το δρομολόγιο. Η εταιρεία διαβεβαίωσε μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ότι δεν επρόκειτο «επ’ ουδενί για έκτακτο ιατρικό περιστατικό», αλλά για συμβάν που προκάλεσαν επιβάτες που φοβούνταν ότι θα μολύνονταν από συνεπιβάτη τους διότι φταρνιζόταν και έβηχε.

Ο επιβάτης αυτός — εξετάστηκε στο Ντένβερ — είχε απλώς αλλεργία, δεν είχε πυρετό και του επιτράπηκε να συνεχίσει το ταξίδι.

(πληροφορίες από ethnos.gr, AFP)