18-05-2021

«Έφυγε» ο καρκινοπαθής που είδε, ως τελευταία του επιθυμία, την τελευταία ταινία Star Wars

Ο Daniel Fleetwood, ο φανατικός θαυμαστής του Star Wars που βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου και η μόνη του επιθυμία ήταν να δει το τελευταίο «επεισόδιο» της σειράς ταινιών αυτής πριν προβληθεί στους κινηματογράφους, πέθανε λίγες ημέρες αφότου εκπληρώθηκε το όνειρό του.

Ο 32χρονος Ντάνιελ, που έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου που είχε εξαπλωθεί στο 90% των πνευμόνων του, πρόλαβε να παρακολουθήσει την ταινία «Η Δύναμη Ξυπνά», η οποία πρόκειται να προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

«Ο Ντάνιελ αγωνίστηκε με σθένος μέχρι το τέλος. Τώρα, είναι με τον Θεό και με τη Δύναμη. Πέθανε γαλήνια στον ύπνο του. Θα είναι πάντα το ίνδαλμά μου, ο ήρωάς μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γυναίκα του, Ashley .

Η επιθυμία του Daniel να δει τους αγαπημένους του ήρωες έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Mark Hamill, ο οποίος έχει υποδυθεί τον Luke Skywalker και ο Peter Mayhew, που υποδύθηκε τον Chewbacca εξέφρασαν την υποστήριξή τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ