08-03-2021

Άγιος Βαλεντίνος: Πρόταση γάμου με… τανκς – Έβαλε τα άρματα μάχης να σχηματίσουν μια καρδιά (video)

Της έδωσε τα λουλούδια ανάμεσα στα τεθωρακισμένα

Άλλη μία πρωτότυπη πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είδε το φως της δημοσιότητας. Πρωταγωνιστής ένας ρώσος υπολοχαγός που έβαλε τα άρματα μάχης να παραταχθούν σε σχήμα καρδιάς προκειμένου να ακούσει το πολυπόθητο «ναι» από την εκλεκτή της καρδιάς του.

Στο βίντεο που έδωσε σήμερα, Παρασκευή στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, απεικονίζονται μέσα στο χιονισμένο τοπίο, στη στρατιωτική βάση Αλαμπίνο, 16 τεθωρακισμένα που σχηματίζουν μια καρδιά.

Στη συνέχεια, ο υπολοχαγός Ντενίς Καζάντσεφ παίρνει το χέρι της καλής του, Αλεξάντρα Κοπίτοβα και την οδηγεί, με τα μάτια κλειστά, στο κέντρο της καρδιάς.

Ο Καζάντσεφ που είναι οδηγός άρματος γονατίζει και της ζητάει να τον παντρευτεί, κρατώντας ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα. «Είμαστε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Ξεπεράσαμε τις δοκιμασίες του χρόνου και της απόστασης. Παντρέψου με!» είπε ο στρατιωτικός στην Κοπίτοβα, προτού της φορέσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

«Δεν κατάλαβα τι συνέβη» δήλωσε η νεαρή στο Zvezda, το τηλεοπτικό δίκτυο του ρωσικού στρατού μετά την πρωτότυπη πρόταση γάμου που δέχτηκε. «Ήταν αναπάντεχο!», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ