16-04-2021

Θρίλερ στην Κύπρο: Πολίτης εντόπισε ανθρώπινα οστά

Ξεβράστηκαν από τη θάλασσα λόγω καιρικών φαινομένων - Η Αστυνομία εξετάζει τόσο τις περιπτώσεις εξαφανισμένων προσώπων όσο και ναυαγών

Ανθρώπινα οστά φαίνεται πως ξεβράζονται σε παραλία στην Κοινότητα Περβολιών στην Κύπρο, με την Αστυνομία να εξετάζει τόσο τις περιπτώσεις εξαφανισμένων προσώπων όσο και ναυαγών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η αρχή έγινε στις 27/12/19, όταν κάτοικος Λάρνακας εντόπισε σε παραλία στα Περβόλια μια σειρά οστά. Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές που έσπευσαν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια κατέφτασε ανθρωπολόγος προκειμένου να προβεί στις δικές του έρευνες. Εκ πρώτης όψεως, σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται να πρόκειται για ανθρώπινα οστά, με το μυστήριο να παραμένει άλυτο.

Εν συνεχεία στις 5/1/2020 εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή στα Περβόλια και πάλι αριθμός οστών. Επιτόπου μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και ανθρωπολόγος για εξέταση των οστών και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πρόκειται και σε αυτή την περίπτωση για ανθρώπινα οστά.

Η Αστυνομία εικάζει ότι τα ανθρώπινα, όπως φαίνεται οστά, ξεβράστηκαν στη παραλία των Περβολιών μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων και της θαλασσοταραχής που παρατηρήθηκε. Τη μυστηριώδη υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Πηγές: politis.com.cy, ΚΥΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ