20-01-2021

Ειρωνείες Τραμπ στην Γκρέτα για τον τίτλο «Πρόσωπο της Χρονιάς» – «Χαλάρωσε»

Τι απάντησε η 16χρονη ακτιβίστρια

Ο εκκεντρικός πολιτικός Ντόναλντ Τραμπ, μετά την παραπομπή του για κατάχρηση εξουσίας, επέλεξε να… ειρωνευτεί τη νεαρή νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ για τον τίτλο «Πρόσωπο της Χρονιάς 2019» που της απένειμε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου το περιοδικό Time γράφοντας «τόσο γελοίο» και προτρέποντας την 16χρονη να… «χαλαρώσει».

Να σημειωθεί πως ο αμερικανός πρόεδρος ήταν φιναλίστ για τον τίτλο αυτό φέτος και έχει επιδείξει ένα επίμονο ενδιαφέρον για το ποιο παίρνει τον τίτλο κάθε χρόνο. Μάλιστα, είχε επιλεγεί ως πρόσωπο της Χρονιάς το 2016. Οπότε η μικρόψυχη ειρωνεία του μάλλον πηγάζει από… ζήλια.

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του αμερικανού Προέδρου έλεγε: «Τόσο γελοίο. Η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει επάνω στο θέμα της αντιμετώπισης του θυμού της και μετά να πάει σε μία παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε Γκρέτα. Χαλάρωσε».

Η απάντηση της Γκρέτα Τούνμπεργκ

Αμέσως μετά η νεαρή ακτιβίστρια, άλλαξε το βιογραφικό της στο Twitter, γράφοντας: «Μία έφηβη που εργάζεται για το πρόβλημα διαχείρισης του θυμού της. Αυτή την στιγμή χαλαρώνει και παρακολουθεί μια καλή παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ