15-12-2019
Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Ομογενειακές διαμάχες με φόντο το σχολείο Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια

Ομογενειακές διαμάχες με φόντο το σχολείο Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια

Για απαράδεκτες καταστάσεις που ταλανίζουν την κοινότητα και το σχολείο του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, το μοναδικό κοινοτικό γυμνάσιο-λύκειο στην Αμερική και γνωστό φυτώριο ελληνορθόδοξης παιδείας κάνει λόγο δημοσίευμα της ομογενειακής ιστοσελίδας kalami.us, το οποίο «ανέβηκε» στις 19 Αυγούστου.

«Οι τελευταίες φανερές και υπόγειες ενέργειες των γνωστών «νονών» της κοινότητας, που με μαφιόζικη νοοτροπία την λυμαίνονται για δεκαετίες, οδηγούν την κοινότητα σε εκρηκτική κατάσταση. Ελπίζαμε στο τέλος της περασμένης σχολικής χρονιάς, μετά την οριστική απόφαση της κοινότητας να απορρίψει την δωρεά των 25 εκατ. του ”ιδρύματος Νιάρχου” και να κρατήσει το σχολείο υπό τον έλεγχό της, ότι οι διάφοροι «παράγοντες» του σχολείου και της κοινότητας (αρχιερατικός προϊστάμενος, διευθυντής σχολείου, σχολική επιτροπή, κλπ) θα ξεκινούσαν τον προγραμματισμό της νέας σχολικής χρονιάς με γνώμονα τα αποφασισθέντα και με βασικό στόχο την αύξηση του αριθμού των μαθητών του σχολείου για να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητά του.

Ο «αιώνιος» πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Ανδριώτης -που δεν διαθέτει ακαδημαϊκά προσόντα και γνώση περί Παιδείας- είχε δηλώσει με κάθε επισημότητα, που μάλιστα πέρασε και στα πρακτικά, ότι θα αποσυρθεί από τη θέση του με τον τίτλο του «Επίτιμου». Και ο διευθυντής του Σχολείου κ. Κουλαρμάνης είχε εκφράσει – τόσο εντός της κοινότητας αλλά και στον γράφοντα– την πρόθεσή του να συνεργαστεί με το κοινοτικό συμβούλιο για την αναδιοργάνωση του Σχολείου σε νέες βάσεις ώστε να γίνει πρότυπο.

Τι έγινε όμως τελευταία; Οι δύο παραπάνω βασικοί παράγοντες της κοινότητας, Ανδριώτης και Κουλαρμάνης, άρχισαν να δημιουργούν θέματα προσωπικής υφής και να εκβιάζουν ανοιχτά χωρίς καμία ντροπή την ομάδα μελών του κοινοτικού συμβουλίου, η οποία τους είχε αντιταχθεί. Θυμίζουμε ότι η ομάδα αυτή με μεγάλη πλειοψηφία επέβαλλε τελικά να μη γίνει δεκτή η δωρεά του ”Ιδρύματος Νιάρχου”, μέσω της οποίας το σχολείο, με κτίρια αξίας $70-100 εκατομμύρια (χωρίς δάνειο υποθήκης) θα γινόταν charter school και θα πέρναγε στα χέρια συμβουλίου που θα ελεγχόταν από την ιδιωτική επιχείρηση ALMA BANK -ALMA REALTY και τον Αντ.Διαματάρη (πρώην εκδότη του ”Εθνικού Κήρυκα” και τώρα υφυπ. Εξωτερικών Ελλάδας). ‘Ολα αυτά με «συμβολικό ενοίκιο» περίπου $10-12,000 μηνιαίως στην κοινότητα. (Σε παρένθεση σημειώνουμε ότι οι δύο συμπρόεδροι του σχολικού συμβουλίου, Ανδριώτης και Παπαμιχαήλ, όπως και ένα μέλος του κοινοτικού συμβουλίου εργάζονται για την ALMA REALTY).

Μάλιστα ο κ. Διαματάρης, τον Μάρτιο 2019 είχε επικρίνει έντονα και γραπτά τους διαφωνούντες με την ”πρόταση-προσφορά” Δρακόπουλου, τον οποίον είχε πείσει να κάνει την χορηγία. Εξαιτίας ελάχιστης απήχησης στην Ομογένεια, της εφημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι τον αγνόησαν και έδωσαν τέλος στα κουτοπόνηρα, συφεροντολογικά σχέδιά τους.

Τι όμως θα έπαιρναν οι ίδιοι;
1) Θα αποκτούσαν τον έλεγχο ενός σχολείου με 600 μαθητές και ετήσιο προϋπολογισμό περίπου $4.5 εκατομμύρια.
2) Η ALMA BANK θα έβαζε στο ενεργητικό της τη δωρεά των $25 εκατομμυρίων του ”Ιδρύματος Νιάρχου” και θα έδινε στο σχολείο περί τα $800.000 σε τόκους το χρόνο. Μάλιστα όταν είδαν τα σκούρα άρχισαν να προτείνουν ιδιωτικά ότι το «ληστρικού επιπέδου» ποσό των $800.000 θα μπορούσε να ανεβεί κάπως!… Γελάστε κόσμε: Και ο πιο ανίκανος money manager που θα αναλάμβανε επένδυση $25 εκατομμυρίων, θα μπορούσε άνετα να υποσχεθεί απόδοση ετησίως 5-7% δηλαδή από $1.2 εκατομμύρια και πάνω. Ενώ οι «γαλαντόμοι» της ALMA BANK ούτε 3% δεν μπορούσαν να υποσχεθούν!
3) Με την αλλαγή του καθεστώτος του σχολείου σε charter θα μπορούσαν να εισπραχθούν επιδοτήσεις από την πολιτεία της Ν.Υόρκης ανερχόμενες σε εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Για παράδειγμα, το σχολικό έτος 2016-17 η πολιτεία της Ν.Υόρκης έδινε στα charter schools περίπου $5,000 ανά μαθητή. Δηλαδή, για τον Αγιο Δημήτριο με τους 600 και πλέον μαθητές το ποσό αυτό θα ξεπερνούσε τα $3 εκατομμύρια!! Σκασίλα τους για την ελληνορθόδοξη παιδεία! Τα λεφτά πάντα ήταν πρώτο στο μυαλό τους!
4) Είχαν προταθεί με ιδιωτικό έγγραφο οι εντελώς άσχετες με την ελληνική παιδεία θυγατέρες των κ. Βαλιώτη και Διαματάρη για μέλη του συμβουλίου νέου charter school! Εννοείται ότι είχαν σκοπό να βολέψουν και άλλους «δικούς τους» στο Σχολείο… Το οποίο φυσικά και θα υπέγραφε συμβόλαια «κατασκευαστικά», «συντήρησης» κλπ με την ALMA REALTY και τους υπεργολάβους της, ενώ θα έδινε αρκετές διαφημίσεις στον γνωστό συμφεροντολόγο και φιλοχρήματο πρώην εκδότη του ”Εθνικού Κήρυκα” και τώρα υφ.Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό.
5) Τέλος, να μην ξεχνάμε και τα φορολογικά οφέλη που σκόπευαν να έχουν όλοι οι παραπάνω μέσω του charter school… Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν γιατί τώρα οι βασικοί πρωταγωνιστές δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου και επιμένουν να αλλάξουν τους ηγέτες του για ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ το σχολείο από την κοινότητα. Είναι πολλά τα λεφτά!

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν με προσωπικές κατηγορίες, είτε ανυπόστατες, είτε απαράδεκτες, με «μαφιόζικη» συμπεριφορά στην οποία προφανώς είναι μαθημένοι να λειτουργούν, με κουτσομπολίστικου επιπέδου κατηγορίες, επιχειρούν να υποσκάψουν την νέα ηγεσία της κοινότητας και να ανατρέψουν την συντριπτική πλειοψηφία του κοινοτικού συμβουλίου, ώστε να επαναφέρουν την κοινότητα υπό τον έλεγχό τους και να επιχειρήσουν και πάλι την αρπαγή του Σχολείου.

Στην προσπάθειά τους αυτή πιστεύουν ότι θα συνδράμει και ο νέος Αρχιεπίσκοπος, την ενθρόνιση του οποίου ενίσχυσε με $100.000 ο κ. Ανδριώτης και $50.000 ο κ. Βαλιώτης. Για να το καταφέρουν έχουν αρχίσει να εκβιάζουν τον ιερατικό προϊστάμενο π. Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο (χρησιμοποιώντας τον ”μπαμπούλα” του Ελπιδοφόρου). Από τη μια τον απειλούν ότι θα χάσει τη θέση του και από την άλλη τον δελεάζουν λέγοντάς του ότι θα τον υποστηρίξουν να γίνει Επίσκοπος! Φαίνεται ότι τον εκβιάζουν και απαιτούν να βοηθήσει να ξεφορτωθούν τους «ενοχλητικούς» που ζητούν διαφάνεια και προστασία των συμφερόντων της κοινότητας… Ο «μικρός Ναπολέων» Νίκος Ανδριώτης (μικρός στο ανάστημα και μικρότερος ακόμα στο ήθος ο οποίος σε ηλικία 80 ετών νοιάζεται μόνο να διατηρήσει τα «αρχηγιλίκια») συγκεντρώνει την αγανάκτηση της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών της κοινότητας που έχουν δει με τα μάτια τους τις ραδιουργίες του. Αλαζών όπως είναι έχει την εντύπωση ότι «χαίρει σεβασμού» την στιγμή που ο κόσμος δεν τον θέλει.

Για ολόκληρες δεκαετίες έχει καταργήσει κάθε έννοια δημοκρατίας και συλλογικότητας, και παίρνει αποφάσεις για το σχολείο και την κοινότητα λες και πρόκειται για προσωπική του επιχείρηση. Περνά μάλιστα την ίδια «δικτατορική» νοοτροπία στον κ. Κουλαρμάνη, ο οποίος ενεργεί ως «υποτακτικός» του Ανδριώτη. Εθισμένοι και οι δύο στην έλλειψη κανόνων και διαφάνειας, έχουν ξεχάσει τι σημαίνει προϋπολογισμός και τι σημαίνει «καταστατικό» και «μοιράζουν παιχνίδι» σε διάφορους «εγκάθετους» έτσι ώστε να τρώνε αρκετοί από την πίτα των κοινοτικών χρημάτων και να αποσιωπούνται τα σκάνδαλα. Με άλλα λόγια έχουν δημιουργηθεί «σπείρες» γύρω από κάποιους ισχυρούς παράγοντες της κοινότητας που εξυπηρετούν καθαρά προσωπικά συμφέροντα… Προϋπολογισμοί ανύπαρκτοι, επιταγές «χάνονται», ένα καρφί χρεώνεται 100 δολάρια (τρόπος του λέγειν), και άλλα τραγελαφικά… («Θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου», κατά την εκκλησιαστική ρήση…) Και πάνω από όλα οι εκβιασμοί στα μέλη του συμβουλίου και στον ιερέα… Εάν αυτό δεν είναι μαφιόζικη οργάνωση τότε οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.

Στον ανεξάρτητο παρατηρητή είναι προφανής ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς τους: Εάν χάσουν τον έλεγχο των οικονομικών της κοινότητας και του σχολείου και τα αναλάβει κάποιος που «δεν είναι στο παιχνίδι», τότε θα αποκαλυφθεί η «κομπίνα» -και χρηματική- που γινόταν για δεκαετίες ολόκληρες και όχι μόνο θα ρεζιλευτούν, αλλά θα έχουν και νομικές ευθύνες.

Ευχόμαστε να διαβάσουν τις γραμμές αυτές ως τελευταία προειδοποίηση. Ελπίζουμε να μην μας αναγκάσουν να εισέλθουμε στην έρευνα πολύ ύποπτων υποθέσεων όπως η διαχείριση και πώληση του ακινήτου στο Wantagh του Λονγκ Αϊλαντ που δώρισε στην κοινότητα ο γιατρός Ταμβάκης. Ειλικρινά ελπίζουμε να αποσυρθούν ήσυχα για να διασφαλιστεί η ειρηνική και έντιμη διαχείριση της Κοινότητας και του Σχολείου από την μεγάλη ομάδα των νέων ανθρώπων που παράτησαν τις δουλειές τους για να βάλουν κάποια τάξη στο χάος. Εάν παρελπίδα επιμείνουν ας είναι βέβαιοι ότι την επόμενη ειδοποίηση θα τους την στείλει ο ειδικός Εισαγγελέας της Ν.Υόρκης για τα μη κερδοσκοπικά ιδρύματα 501c3.

Στο μεταξύ όμως όλοι οι εμπλεκόμενοι – περιλαμβανομένου και του υφυπουργού Απόδημου Ελληνισμου κ.Διαματάρη – οφείλουν μια απάντηση σε όλη την Ομογένεια όπως και στο νέο Αρχιεπίσκοπο (που πρόκειται σύντομα να προσλάβει νέο διευθυντή ελληνικής παιδείας): Εφόσον τόσο τους ένοιαζε η ελληνική παιδεία γιατί δεν έπειθαν τον στενό φίλο τους, συμπρόεδρο του Ιδρύματος Νιάρχου κ. Δρακόπουλο, να δωρήσει τα $25 εκατ. σε ένα νέο «οργανισμό παιδείας» που θα δημιουργούσαν οι ίδιοι; Με τόσα χρήματα και με κρατικές επιδοτήσεις θα έφτιαχναν 4-5 charter schools σε διαφορετικές περιοχές Νέας Υόρκης… Και μάλιστα θα τους χειροκροτούσαμε όλοι για την προσφορά τους. Γιατί να «αρπάξουν» το σχολείο που γενιές ομογενών έφτιαξαν και ξεπλήρωσαν με τον ιδρώτα τους; Περιμένουμε με αγωνία την απάντησή τους (εδώ γελάμε – για να μην κλάψουμε)

Να διευκρινιστεί ότι τα charter Schools είναι δημόσια αμερικάνικα σχολεία, που διοικούνται από πολίτες και χρηματοδοτούνται από την Πολιτεία (State). Σε αυτά διδάσκεται και η ελληνική γλώσσα αν το αποφασίσει το Συμβούλιο (ή άλλη ξένη γλώσσα). Στις αίθουσες των εκπαιδευτήριων, δεν μπορούν να υπάρχουν εκκλησιαστικά-θρησκευτικά σύμβολα (π.χ. εικόνες), ούτε τα σχολεία μπορούν να συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με εκκλησίες.

Δώδεκα (12) ελληνικού ενδιαφέροντος charter Schools λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία -και υψηλές επιδόσεις- στην Φλόριδα, ενώ οι μαθητές τους, παιδιά κάθε ”χρώματος και φυλής”, μαθαίνουν και ελληνικά από εκπαιδευτικούς αποσπασμένους από την Ελλάδα. Τα σχολεία αυτά τα είχε πολεμήσει πολύ η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, γιά λόγους συμφέροντος και τα είχε επικρίνει τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους, η εφημερίδα ”Εθνικός Κήρυξ” του υφυπουργού κ. Διαματάρη.

Το πρώτο ελληνικού ενδιαφέροντος charter School, ήταν η ”Αθηναϊκή Ακαδημία” στην κομητεία Πινέλλας δυτ. Φλόριδας, που δημιουργήθηκε στα μέσα δεκαετίας ’90. Μετά, δημιουργήθηκε η ”Αρχιμήδιος Ακαδημία” (Μαϊάμι). Και μετά η ”Ακαδημία Πλάτων” (επίσης Κομητεία Πινέλλας, με ιδρύτρια την τοπική Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων). Ακολούθησε ένα ακόμα charter School στην Πολιτεία Νότια Καρολίνα και μετέπειτα ένα στο Μπρούκλυν Νέας Υόρκης.

H διδασκαλία της ελληνικής στα (επιτυχημένα και με υψηλές αποδόσεις) charter Schools, από εκπαιδευτικούς αποσπασμένους από την Ελλάδα, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται χιλιάδες φιλέλληνες κάθε χρόνο, παιδιά Αμερικανών πολιτών κάθε χρώματος και φυλής, που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και την ιστορία της Ελλάδας.

Στις ΗΠΑ λειτουργούν επίσης, περίπου 145 charter Schools τουρκικού ενδιιαφέροντος, δημιουργήματα του Γκιουλέν.

Νίκος Σταματάκης, Νέα Υόρκη 19 Αυγούστου 2019- n.stamatakis@aol.com», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το οποίο το altsantiri.gr σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί.

Κουρλαμάνης: Κάποιοι διαδίδουν φήμες κι αντί να πηγαίνουμε μπροστά γυρίζουμε πίσω

Από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, Δρ Αναστάσιος Κουλαρμάνης, με δηλώσεις του στον Εθνικό Κήρυκα, μίλησε για προσπάθεια κάποιων να διαδίδουν φήμες που μόνο δεν βοηθούν το σχολείο.  

Σε ερώτηση που δέχθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες μετά το παραπάνω δημοσίευμα και τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, είπε: «Το έχω ακούσει αυτό και λυπάμαι πολύ γι’ αυτήν τη φήμη. Δεν ξέρω πώς έχει διαδοθεί. Είχαμε κάνει αίτηση, για να πάρουμε άδεια από το New York State Department of Education, ώστε να αναγνωριστούμε ως σχολείο, γιατί τώρα είμαστε αναγνωρισμένοι ως εκκλησία που έχει σχολείο.

Ετοιμάσαμε τα χαρτιά, κάναμε όλη τη διαδικασία, στείλαμε το πρόγραμμα του σχολείου, στείλαμε τα βιογραφικά και τα πιστοποιητικά των καθηγητών και το New York State Department of Education μάς χορήγησε από την αρχή, an «Absolute Charter», δηλαδή την άδεια να λειτουργήσουμε ως σχολείο. Charter ονομάζεται η άδεια αυτή και την παίρνουν όλοι οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί ή τα πανεπιστήμια, δεν σημαίνει ότι είναι Charter Schools. Η ονομασία αυτής της άδειας είναι που δημιούργησε την παρεξήγηση και ο κόσμος άρχισε να φοβάται για κάτι που δεν ήταν αλήθεια.

Οι Ελληνες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Αγιος Δημήτριος έχει μείνει ελληνικό σχολείο που καλλιεργεί τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική κουλτούρα, για τόσα χρόνια χωρίς την βοήθεια κανενός.

Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι ευεργέτες που υποστηρίζουν το σχολείο και έχουν δωρίσει χρηματική ποσά, όπως ο κύριος Δρακόπουλος από το Νιάρχος Foundation, ο κύριος Ανδριώτης, ο ιατρός κ. Ταμπάκης, έτσι ώστε να μπορεί το σχολείο να λειτουργήσει. Δυστυχώς, όμως υπάρχουν και οι άλλοι που αντί να βοηθήσουν, διαδίδουν φήμες και αντί να πηγαίνουμε μπροστά γυρίζουμε πίσω. Θα πρέπει να σταματήσουν οι φήμες ότι θα κλείσει ο Αγιος Δημήτριος ή ότι θα πάρουν τον Αγιο Δημήτριο, αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να συμβούν. Αν κάποιος θέλει να ανοίξει ένα charterschool πρέπει να υπογράψει ο κόσμος της κοινότητας ότι η περιοχή, η γειτονιά χρειάζεται ένα σχολείο charter.

Πρέπει να γίνουν ενυπόγραφες αίτησεις (petition), να μαζευτούν υπογραφές, να κατατεθούν στο συμβούλιο του districtauthority, να γίνει ακρόαση της αίτησης. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί, ότι στην περίπτωση του Αγίου Δημητρίου έγινε κάτι τέτοιο. Για αυτό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις φήμες που μεταφέρουμε, γιατί ο μόνος που βλάπτουμε είναι το σχολείο».

Πηγή φωτογραφίας: sdprep.org

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κορινθίου πόζαρε με εσώρουχα και ψηλοτάκουνα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Μαρία Κορινθίου προκάλεσε παραλήρημα στους followers της γιορτινές μέρες ποζάροντας με εσώρουχα. Με ψηλοτάκουνα πέδιλα και σέξι εσώρουχα πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και...

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου του 2002, όταν ένα πακέτο τσιγάρα έσωσε τη ζωή της Ντόρας Μπακογιάννη

Η 13η Δεκεμβρίου έχει ιδιαίτερη σημασία για  την Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς τέτοια μέρα πριν από 17 χρόνια δέχθηκε δολοφονική επίθεση με κυνηγητική καραμπίνα. Το ρολόι...

Μια παραλία… «αυστηρώς ακατάλληλη» – Χιλιάδες ψάρια σε σχήμα… πέους γέμισαν τις ακτές του Σαν Φρανσίσκο

Μια παράξενη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους του Σαν Φρανσίσκο όταν η παραλία που βρίσκεται σχεδόν 80 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης, η οποία είχε δεχθεί...

«Πυρά» Χατζηνικολάου κατά Αλαφούζου και Παπαχελά με… αποκαλύψεις (ηχητικό)

Με μπαράζ αναρτήσεων στο twitter, αλλά και από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real FM απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην αναφορά του ονόματός του...

Κλεό Σκουλούδη: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός στα 81 της (video)

Η Κλεό Σκουλούδη υπήρξε μία καταξιωμένη ηθοποιός του κινηματογράφου. Πώς είναι σήμερα στα 81 της; Πλέον ζει στο ησυχαστήριό της στην Τήνο και άνοιξε το...

Οικογενειακή τραγωδία στη Βοιωτία – Νεκροί πατέρας και γιος για μια πινακίδα – Τρεις συλλήψεις

Η διαμάχη για μία πινακίδα έξω από λύκειο στις Θεσπιές Βοιωτίας οδήγησε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου σε μακελειό με δύο νεκρούς -...

Παύλος Λιάρος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γόης του κινηματογράφου (video)

Ο Παύλος Λιάρος υπήρξε ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου. Ποιος δεν θυμάται τον μεγάλο γιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην ταινία «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι»; Ο ηθοποιός...

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κυπραίος ανακαλύπτει έναν πιθανό μάρτυρα στον φόνο του Γιάννου

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει...

Θρίλερ με τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη – Είχε τραυματιστεί ενώ ήταν ζωντανός

Συγκλονίζουν τα πρώτα ευρήματα για το θάνατο – μυστήριο του 34χρονου ηθοποιού Στράτοy Βαλσαμίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του...

Ο Σαββόπουλος στηρίζει τις ελπίδες του στον Μητσοτάκη γιατί… ντύνεται ωραία (video)

Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους μπορεί ο κάθε πολίτης να στηρίζει τις ελπίδες του σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο - όποιο και εάν είναι αυτό...

Μαρία Σολωμού: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον 14χρονο γιο της

Η Μαρία Σολωμού έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 14χρονο γιο της, Αλέξανδρο. Ο νεαρός υπήρξε καρπός του έρωτά της με τον Μάριο Αθανασίου και...

Χριστίνα Τσάφου: Η κοινή συνέντευξη με τον γιο της και η συγκίνησή της (video)

Η Χριστίνα Τσάφου μαζί με τον γιο της, Χρήστο Ζαχαριάδη παίζουν μαζί στο θέατρο και έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Το πρωινό». Η ηθοποιός μίλησε...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.