20-01-2021

Αιφνιδιαστικό τσεκ απ για τον Τραμπ: Έμεινε δύο ώρες στο νοσοκομείο – «Όλα είναι πολύ καλά»

Σε μη προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο υποβλήθηκε ο Τραμπ - «Ο 73χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να έχει ένα «πολυάσχολο 2020», ανακοίνωσε ο «Λευκός Οίκος»

Σε μη προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο υποβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/11) ο Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αμερικανικού Τύπου, ο ένοικος του «Λευκού Οίκου» πέρασε περισσότερες από δύο ώρες στο Ιατρικό Κέντρο «Walter Reed». Ο αμερικανός πρόεδρος ήταν καθησυχαστικός…

«Όλα είναι πολύ καλά. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι ιατρικές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν τον επόμενο χρόνο» δήλωσε, χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του στο Twitter. Εξήγησε δε, ότι επρόκειτο για την πρώτη φάση των ετήσιων ιατρικών του εξετάσεων.

Νωρίτερα, η προεδρία των ΗΠΑ, σε ανακοίνωσή της, διευκρίνισε ότι οι ιατρικοί έλεγχοι εντάσσονται στο ετήσιο «τεσκ απ», καθώς ο τελευταίος ιατρικός και σωματικός έλεγχος του προέδρου ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η εκπρόσωπος Τύπου του «Λευκού Οίκου» υποστήριξε, παράλληλα, ότι ο 73χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να έχει ένα «πολυάσχολο 2020» και θέλησε να εκμεταλλευτεί ένα «ελεύθερο Σαββατοκύριακο», προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ρουτίνας.

Απέφυγε, ωστόσο, να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τα αποτελέσματα των ελέγχων. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι οι προηγούμενοι ιατρικοί έλεγχοι του Ντόναλντ Τραμπ είχαν προαναγγελθεί και είχαν καταγραφεί επισήμως στο προεδρικό πρόγραμμα. Κάτι, το οποίο, όμως, δεν συνέβη αυτή τη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους «Times», ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξετάστηκε από 12μελή ιατρική ομάδα, με επικεφαλής τον ιατρό Σιν Κόνλεϊ.

(πληροφορίες από naftemporiki.gr)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ