27-02-2021

Απίστευτο ξύλο σε παραλία της Βαρκελώνης – Μπροστά σε οικογένεια και παιδιά (video)

Με ξύλο είπαν να λύσει τις… διαφορές της μια παρέα από τη Μεγάλη Βρετανία σε δημοφιλή τουριστική παραλία στη Βαρκελώνη και οι απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μπροστά σε οικογένειες και παιδιά.

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία «La Barceloneta», που εδώ και χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο της έντασης μεταξύ παραθεριστών και ντόπιων. Είναι χαρακτηριστικό πως πλανόδιοι πωλητές αναγκάστηκαν να παρέμβουν πριν έρθει η αστυνομία για να αποκαταστήσει την τάξη.

Ο καυγάς ήταν τρομακτικός και οι παραθεριστές άρχισαν να μαζεύουν τα υπάρχοντά τους και να τρέχουν προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια. Στο επεισόδιο συμμετείχαν άνδρες που γρονθοκοπούσαν ο ένας τον άλλον, ενώ κάποιοι σήκωσαν στα χέρια τους και μεταλλικούς στύλους από την άμμο.

Ένας από τους τουρίστες που φορούσε κόκκινο σορτς, δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από έναν άλλο με μπλε μαγιό, καθώς διαμαρτυρόταν και φώναζε: «Είναι δικά μου, είναι δικά μου, είναι δικά μου». Άλλος άνδρας αντέδρασε στην επίθεση στον φίλο του, τρέχοντας και χτυπώντας τον επιτιθέμενο στο πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, κάποιος άλλος φώναζε στα αγγλικά: «Θα ήταν καλύτερα να φύγεις». Στη συνέχεια, άντρας πήρε ένα μεταλλικό στύλο και άρχισε να χτυπάει τους άλλους Βρετανούς. Ο πρώτος Βρετανός, με το κόκκινο σορτς, συνέχισε να φωνάζει και διαμαρτύρεται: «Μου δίνεις τα χρήματά μου πίσω».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ