15-04-2021

Σε βάθος έξι μέτρων βρέθηκε η σορός της 6χρονης – Ομολογία «Ορέστη» ότι τη στραγγάλισε

  • Ο 35χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί (12/6) εκ νέου στη λίμνη Μεμί όπου υπέδειξε νέο, διαφορετικό σημείο
  • Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης, σε βάθος έξι περίπου μέτρων και ήταν τυλιγμένη με σχοινί και δεμένη με τσιμεντομπλόκ
  • Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 6χρονη

Έκλεισε σήμερα (12/6) ο κύκλος των θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογία serial killer, Νίκου Μεταξά, με τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα από τις κυπριακές αρχές.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί (12/6) εκ νέου στη λίμνη Μεμί όπου υπέδειξε νέο, διαφορετικό σημείο, στο οποίο τελικά εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της 6χρονης.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, η σορός βρέθηκε από κύπριο δύτη, σε βάθος έξι περίπου μέτρων, μέσα σε καλαμιώνες και ήταν τυλιγμένη με σχοινί και δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, η σορός βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

Τις προηγούμενες φορές, ο 35χρονος είχε υποδείξει διαφορετικό σημείο, στο οποίο τόσο καιρό επικεντρώνονταν οι έρευνες, ενώ, όπως φαίνεται, «έπαιζε» με τις αρχές και έκρυβε την αλήθεια. Όπως, δηλαδή, έπραξε ξανά, αφού μετά τη σύλληψή του ο Μεταξάς επέμενε ότι δεν σκότωσε τη Σιέρα, αλλά πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

Επίσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την 6χρονη, όπως έπραξε και με τη μητέρα της και τα υπόλοιπα θύματα του.

Σε σχέση με τον serial killer, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι την Παρασκευή οπότε εκπνέει το διάταγμα κράτησης του, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου όπου θα ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος της κράτησης του.

(kathimerini.com.cy – reporter.com.cy)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ