12-05-2021

Φρίκη σε μαιευτήριο στην Κένυα: Βρέθηκαν 12 πτώματα βρεφών σε σακούλες και κούτες (video)

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο κυβερνήτης του Ναϊρόμπι, Μάικ Σόνκο. Σε αιφνιδιαστική του επίσκεψη μαιευτήριο Παμγουάνι, ανακάλυψε 12 πτώματα βρεφών, τα οποία είχαν πεθάνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και είχαν τοποθετηθεί σε κουτες και σακούλες μέσα σε ένα δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Κατά την ξαφνική μου επίσκεψη, ανακάλυψα 12 πτώματα βρεφών, τα οποία είχαν πεθάνει μυστηριωδώς στο νοσοκομείο και είχαν τοποθετηθεί σε κουτιά και σακούλες μέσα σε ένα δωμάτιο», τόνισε εξοργισμένος.

Ο Μάικ Σόνκο έθεσε σε διαθεσιμότητα τους περισσότερους ανώτερους υπαλλήλους του μαιευτηρίου, καθώς και τον διοικητή, τον επόπτη και τον γυναικολόγο που είχε βάρδια εκείνη την ώρα.

Ο κυβερνήτης του Ναϊρόμπι είχε επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το μαιευτήριο, ήταν οι καταγγελίες που είχε για ύπαρξη ενός πτώματος βρέφους, δεν περίμενε ότι τελικά τα πτώματα θα ήταν δώδεκα και ήδη έχει ξεκινήσει τις έρευνες για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί στο εν λόγω μαιευτήριο.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο θάνατος των βρεφών προήλθε από καταστροφή μηχανημάτων στο μαιευτήριο, η διοίκηση του οποίου προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ