23-04-2021

Το «Fortnite» κατέκτησε τη «Monopoly» – Η νέα έκδοση από τη Hasbro (εικόνες)

Προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Σε λίγο, θα μπορείτε να παίζετε «Monopoly», για την ακρίβεια μεταμορφωμένη «Monopoly» με στοιχεία από το διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι «Fortnite».

Κάποια… ορεκτικά: «Θα εξακολουθείτε να αποκτάτε ακίνητα, αλλά αντί για χρήματα στη διάθεσή σας θα έχετε “πόντους υγείας”. Αντί να πληρώνετε για χώρο, όποιος φτάσει πρώτος αυτός αποκτά χώρο. Σε κάθε γύρο, ρίχνετε δύο ζάρια, το ένα για κίνηση προς τα εμπρός, το άλλο επιτρέπει να αναλάβετε συγκεκριμένη δράση. Θα μπορείτε να πυροβολείτε συμπαίκτη σας που βρίσκεται στην ίδια μεριά του επιτραπέζιου με εσάς. Θα μπορείτε να χτίσετε έναν τοίχο γύρω από τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε για να μην σας πυροβολήσουν. Θα μπορείτε να ρίξετε μια boogie βόμβα, για να χάσουν πόντους υγείας οι παίχτες. Ή, να βάλετε επίδεσμο για να ανακτήσετε πόντους υγείας. Αν χάσετε όλους τους πόντους σας υγείας, χάνετε. Και όπως ακριβώς συμβαίνει και στο βιντεοπαιχνίδι, ο τελευταίος “υγιής” είναι αυτός που κερδίζει».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο διευθυντής δημιουργικού στην Epic Games, Ντόναλντ Μάσταρντ, ανακοίνωσε επισήμως μέσω Twitter το καινούριο επιτραπέζιο. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Hasbro, Τζόναθαν Μπέρκοβιτζ, δήλωσε: «Το “Fortnite” έγινε γρήγορα πολιτιστικό φαινόμενο, με στρατιές παιχτών σ’ όλον τον κόσμο… Μέσω της συνεργασίας μας με την Epic Games, οι φανατικοί θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν με καινούριους τρόπους την Battle Royale».

Υπομονή έως την 1η Οκτωβρίου…

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ