09-03-2021

Συγκλονίζει η γυναίκα που έχασε σύζυγο και τρία παιδιά στο Μιζούρι: Να μας έχετε στις προσευχές σας (video)

  • Η γυναίκα ήταν από τους ελάχιστους επιζώντες του τραγικού δυστυχήματος
  • Το τουριστικό αμφίβιο όχημα βυθίστηκε εξαιτίας καταιγίδας
  • Δεκαεπτά οι νεκροί
  • «Η επιστροφή στο σπίτι θα είναι πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω πως θα το κάνω», εξομολογείται

Δεν πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος να συνέλθει από την απώλεια αυτή, λέει η Τία Κόλμαν, η γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά και άλλους πέντε συγγενείς στο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις ΗΠΑ σε λίμνη του Μιζούρι με τουριστικό αμφίβιο όχημα (duck boat), το οποίο βυθίστηκε εξαιτίας καταιγίδας.

Να μας έχετε στην προσευχή σας. Θα το χρειαστούμε“, πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το νοσοκομείο στο Μπράνσον στο Μιζούρι, όπου διακομίσθηκε μετά την τραγωδία στη λίμνη Τέιμπλ Ροκ.

Από τον συνολικό απολογισμό των 17 νεκρών του δυστυχήματος, οι 9 απώλειες βαρύνουν αυτήν και τον ανιψιό της, τον άλλον επιζήσαντα από τα 11 μέλη της οικογένειάς τους που έκανε το τουρ της λίμνης με την “Ride The Ducks”.

Το αμφίβιο αυτό όχημα μετέφερε 31 επιβάτες, μεταξύ των οποίων παιδιά, όταν μια ξαφνική καταιγίδα ξέσπασε στην λίμνη Τέιμπλ Ροκ κοντά στο Μπράνσον, με μεγάλα κύματα να πλημμυρίζουν σιγά-σιγά το όχημα προτού βυθιστεί.

Η Κόλμαν λέει ότι είχε βουλιάξει βαθειά μέσα στη λίμνη και δεν ξέρει πως κατάφερε να επιζήσει και ευχαριστεί τους “αγγέλους” που βούτηξαν στα νερά και την τράβηξαν για να την σώσουν.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η γυναίκα αυτή μιλάει επίσης για τα μέλη της οικογένειάς της που έχασε στο τραγικό δυστύχημα, μεταξύ των οποίων οι δύο γιοι της και η κόρη της Άρια, ηλικίας ενός έτους.

Είχε χιλιάδες προσωπικότητες σε μία”, λέει για την μικρή της.

Η επιστροφή στο σπίτι θα είναι πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω πως θα το κάνω. Από τότε που έχω σπίτι, ήταν πάντα γεμάτο με μικρά ποδαράκια και γέλια“, προσθέτει.

Ο οδηγός του οχήματος τους έδειξε τα σωσίβια, αλλά τους είπε ότι δεν τα χρειάζονται, συμπληρώνει. Αν όμως είχε μπορέσει να φτάσει στα σωσίβια, πιστεύει ότι μπορεί να είχε καταφέρει να σώσει τα παιδιά της.

Στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος είναι μεταξύ αυτών που επέζησαν, λέει ότι δεν έχει να πει τίποτα και καταλήγει: “Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να συνέλθει από κάτι τέτοιο”.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, ενώ 7 από τους 14 επιζήσαντες είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά το δυστύχημα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών και η αμερικανική ακτοφυλακή διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ