15-05-2021

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το διπλό φονικό στην Κύπρο – Ζήτησε σάντουιτς για τον γιο των θυμάτων

  • Ο Τζιωνής πίστευε ότι υπήρχε ποσό 800 χιλιάδων ευρώ στο χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε η οικογένεια
  • Ο ίδιος φέρεται να είχε πάρει μαζί του τάμπλετ για να φωτογραφίσει τα θύματα
  • Τα νέα στοιχεία προκύπτουν από τα όσα αναφέρει σε κατάθεσή του ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το διπλό φονικό που έχει συγκλονίσει την Κύπρο.

Με στόχο 800 χιλιάδες ευρώ που πίστευε ότι υπήρχαν στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου 7, πήγε ο 33χρονος Τζιωνής, ο οποίος θεωρείται ο «εγκέφαλος» του εγκλήματος και σκότωσε εν ψυχρώ τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο Τζιωνής πίστευε ότι υπήρχε ποσό 800 χιλιάδων ευρώ στο χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε η οικογένεια. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όπως διαφάνηκε, δεν υπήρχε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι

Ο Τζιωνής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τελούσε σε κατάσταση απόλυτης παράκρουσης όταν έσφαξε τους δυο. Όπως ακούστηκε, μάλιστα, και στο Δικαστήριο, ο ίδιος μαζί με τον 22χρονο Μάριο Χατζηξενοφόντως είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης προηγουμένως.

Παράλληλα, ο ίδιος φέρεται να είχε πάρει μαζί του τάμπλετ για να φωτογραφίσει τα θύματα, ενώ είχε βάλει τη συμβία του, Σάρα Σιαμς, να φτιάξει σάντουιτς για να το πάει στον 15χρονο ανήλικο γιο τον οποίο είχε κλειδώσει στο κελάρι του σπιτιού, στο υπόγειο.

Τα νέα στοιχεία προκύπτουν από τα όσα αναφέρει σε κατάθεσή του ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού.

Σύμφωνα με τον Σολωμού, ο Τζιωνής λίγες μέρες πριν από το φονικό δεν ήταν καλά, αφού, σύμφωνα με τα όσα του μετέφερε έντρομη η Σιαμς, ο συμβίος της παρουσίαζε αλλόκοτη συμπεριφορά και πίστευε ότι συνομιλούσε με τον Θεό, έβλεπε εφιάλτες και κοιμόταν κάθε μέρα με το σπαθί και το μαχαίρι δίπλα του.

Τέλος, σημειώνεται ότι σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 13 Ιουνίου, παραπέμφθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό στον Στρόβολο. Πρόκειται για τους Λοΐζο Τζιωνή, τον ετεροθαλή αδελφό του, Λευτέρη Σολωμού, την 21χρονη συμβία του Τζιωνή, Σάρα Σιάμς και τον Μάριο Χ’’ Ξενοφώντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ