21-04-2021

Έβγαλε τα ρούχα του μέσα στο αεροπλάνο και έβαλε να δει… πορνό (εικόνες)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες της πτήσης Malindo Air από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό την Ντάκα, το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, ένας 20χρονος επιβάτης της πτήσης λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους άρχισε να βγάζει ένα – ένα τα ρούχα του και άρχισε να παρακολουθεί στον φορητό του υπολογιστή ταινία με πορνογραφικό υλικό.

Ο άντρας, φοιτητής πανεπιστημίου της Μαλαισίας, έβαλε έπειτα και πάλι τα ρούχα του μετά από παρατήρηση που του έκανε η αεροσυνοδός. Στη συνέχεια, ο άνδρας «την έπεσε» σε μια από τους αεροσυνοδούς ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του αεροσκάφους.

Όταν εκείνη προσπάθησε να τον απομακρύνει ευγενικά, εκείνος έγινε ακόμα πιο επιθετικός και τελικά τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ακινητοποίησαν τον άνδρα και κατάφεραν να του δέσουν τα χέρια.

«Το πλήρωμα του αεροσκάφους ακολούθησε την συνηθισμένη διαδικασία χειρισμού για να απομονώσει τον επιβάτη από το να προκαλέσει περαιτέρω αναταραχή κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ο επιζήμιος επιβάτης συνοδεύτηκε από την ομάδα ασφαλείας της Ντάκα κατά την άφιξη και συνελήφθη από τις αρχές εκεί. Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να παραμένει σε επαγρύπνηση για να εξασφαλίσει ότι οι επιβάτες ταξιδεύουν με ασφάλεια» αναφέρει χαρακτηριστικά η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ