15-04-2021

«Κεφάλια» της Γουόλ Στριτ έπαιξαν μπουνιές για καλό σκοπό

Και ποιος δεν θα πλήρωνε εισιτήριο, για να δει χρηματιστηριακά στελέχη τραπεζών όπως της Goldman Sachs, της Cantor Fitzgerald και της PNB Paribas να παίζουν μπουνιές;

Μερικά από τα πιο βαριά ονόματα της Γουόλ Στριτ, μπήκαν στο ριγκ, στην Cipriani Wall Street, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση «All Hands and Hearts» της Πέτρα Νέμτσοβα.

Το event έφερε το όνομα «Fight for Education».

Ο λογιστής της Cantor Fitzgerald, Πίτερ Κετσίνι σκούπιζε τα αίματα από το πρόσωπό του, μετά το κροσέ του ειδικού προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Evolutions Markets, Φιλ Μούφαριτζ. Ο Μούφαριτζ πήρε τον αγώνα.

Ο τρέιντερ συμβολαίων εμπορευμάτων στην Goldman, Ράσελ Μάρτιν βγήκε νικητής στη συνάντηση με τον Σον Ράιαν της Tradition.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Goldman «έφαγε ήττα», καθώς ο Νάζαρ Μπίλουκα της Siris Capital έδειρε τον τρέιντερ προθεσμιακών συμβολαίων αργού πετρελαίου στην Goldman, Μάικ Σέβερο.

Συγκεντρώθηκαν σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια για να ξαναχτιστούν σχολεία σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ