14-02-2021

Η άλλη όψη του Αγίου Βαλεντίνου: Χήρος τρώει μόνος και ξεσπά σε κλάματα (εικόνα)

Μπορεί για αρκετούς η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να αποτελεί ευκαιρία για να γιορτάσουν τον έρωτάς τους, σε κάποιους άλλους όμως «ξυπνάει» πολύ δυσάρεστες μνήμες.

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου λοιπόν, δείχνει έναν άντρα να τρώει μόνος τους σκυθρωπός, έχοντας απέναντί του την τέφρα της νεκρής συζύγου του.

Ο άντρας έβαλε βάλει ένα ποτήρι κρασί και φαγητό στη θέση απέναντί του και έγραψε ένα μήνυμα για τη γυναίκα «εγώ και εσύ».

Η γυναίκα που ανέβασε τη φωτογραφία στα social media, σχολίασε ότι ο άντρας σε μια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. 

«Είμαστε όλοι ένοχοι που μερικές φορές θεωρούμε δεδομένο το άλλο μας μισό.
Μπορεί να ξεχνάμε να του δώσουμε φιλί για να τον αποχαιρετήσουμε ή να του λέμε «σ΄αγαπώ», ή απλά να είμαστε τόσο πολυάσχολοι που να μην προσέχουμε αυτά τα μικρά πραγματικά που θα μπορούσαν να σημαίνουν τόσα πολλά για κάποιον».

Είδα αυτόν τον άνδρα σήμερα και με έκανε να συνειδητοποιήσω πως ποτέ δεν θα έχουμε πάντα τον αγαπημένο μας δίπλα μας για να τον κρατάμε, να του μιλάμε, να τον αγαπάμε, να παίζουμε μαζί τους ή ακόμη και τσακωνόμαστε που και που.
Αυτή η εικόνα μιλά δυνατά και ίσως πονά τις καρδιές σας, όπως και την δική μου.

Αυτός ο άνθρωπος φαίνεται να δειπνεί μόνος του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά στην πραγματικότητα είναι και η γυναίκα του σε αυτό το τραπέζι. Η αγάπη του τον έκανε να την πάρει μαζί του, φέρνοντας μαζί την τέφρα της στο εστιατόριο.

Της πήρε ακόμη και ένα ποτήρι κρασί. Παρακαλώ αγαπάτε τον σύντροφό σας όσο έχετε την ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρετε τις θα φέρει το αύριο», είναι το μήνυμα της γυναίκας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ