18-05-2021

ΗΠΑ: Πατέρας επιτέθηκε στον Nassar επειδή κακοποίησε τις τρεις κόρες του (εικόνες – video)

Τον νόμο στα χέρια του πήρε εξοργισμένος πατέρας τριών κοριτσιών που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Larry Nassar, τον πρώην γιατρό της Ολυμπιακής Ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ που έχει καταδικαστεί ήδη σε 175 χρόνια φυλάκισης.

Εν εξάλλω καταστάσει, ο πατέρας των κοριτσιών επιχείρησε να τον χτυπήσει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο του Μίσιγκαν. Ωστόσο, δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Nassar καθώς παρενέβησαν οι φρουροί.

Το περιστατικό ήρθε μετά τις καταθέσεις των δύο θυγατέρων Lauren και Madison Margraves, όταν ο πατέρας των παιδιών ζήτησε από την έδρα να μείνει μόνος με τον δράστη για πέντε λεπτά.

«Σας ζητώ, ως μέρος της καταδίκης, να μου δώσετε πέντε λεπτά σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο με αυτόν τον δαίμονα», είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ο δικαστής αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά ενώ επέπληξε τον πατέρα διότι χρησιμοποίησε υβριστικό χαρακτηρισμό. Ωστόσο, ο πατέρας ζήτησε ένα λεπτό.

Λίγες στιγμές αργότερα πήρε την κατάσταση στα χέρια του προσπαθώντας να επιτεθεί στον γιατρό, χωρίς επιτυχία. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

«Και αν συνέβαινε αυτό σε εσάς;», φώναζε ο πατέρας.

Φωτογραφίες: Reuters, AP

Βίντεο: CNN

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ