11-05-2021

Κατά του Brexit, ο Μέι των Queen – «Απόλυτη τραγωδία, ό,τι πιο χαζό έχω ζήσει»

Ο κιθαρίστας των Queen Μπράιαν Μέι μίλησε στην κυριακάτικη Welt και τάχθηκε κατά του Brexit και της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζας Μέι.

«Είναι μία καταστροφή, οι απώλειες για μας θα είναι τεράστιες. Το δημοψήφισμα για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν το πιο χαζό πράγμα που έχει κάνει η Βρετανία όσο ζω».

Ο ίδιος επιτέθηκε στην Τερέζα Μέι αλλά και στον Ντέιβιντ Κάμερον υπογραμμίζοντας πως «είναι ίδια με τον Κάμερον, οδηγείται από τη ματαιοδοξία και τη δίψα για εξουσία. Ήταν λάθος από την αρχή το να ζητήσουν από τους Βρετανούς να ψηφίσουν για το Brexit, χωρίς να έχουν ιδέα για τις συνέπειες. Είμαι αναστατωμένος που ορισμένοι πολιτικοί κατάφεραν να μας οδηγήσουν σ΄ αυτήν την τάφρο ελπίζω ειλικρινά να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε».

«Για μένα και για πολλούς άλλους Βρετανούς, αυτό είναι μία απόλυτη τραγωδία, γιατί η υπόθεση κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση… Το δημοψήφισμα για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση κατέστρεψε το έργο μιας ολόκληρης γενιάς που έφερε την Ευρώπη κοντά», τόνισε ο κιθαρίστας των Queen.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ