21-01-2021

Τι απαγορεύεται να κάνει η Μέγκαν Μαρκλ μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι;

Ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει στις 19 Μαΐου και σίγουρα θα αποτελέσει το μεγαλύτερο γεγονός του 2018.

Η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ έχει αρχίσει ήδη να μυείται στις τελετές και τα έθιμα της βασιλικής οικογένειας.

Παρόλα αυτά μετά τον γάμο αυτόματα θα αρχίσουν να ισχύουν κάποιες απαγορεύσεις για το νέο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας.

Η Μέγκαν δεν θα μπορεί πια να έχει τα δικά της social media. Ο λογαριασμός της στο Instagram θα αποτελέσει παρελθόν καθώς πλέον θα εκπροσωπείται από το επίσημο προφίλ του Παλατιού του Κένσινγκτον. Η ίδια δεν θα μπορεί να βγάζει selfie. 

Δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου:  Αν και δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα, η βασιλική οικογένεια είθισται να μένει ουδέτερη όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις. Έτσι, τα μέλη της δεν ασκούν το δικαίωμα του εκλέγειν. Βέβαια, η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει λάβει ακόμα τη βρετανική υπηκοότητα.

Τέλος δεν θα μπορεί να κοιμάται νωρίτερα από τη Βασίλισσα: Τα πάντα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, περιστρέφονται γύρω από τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Ακόμα κι ο ύπνος! Έτσι, μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ θα κοιμάται έστω κι ένα λεπτό αργότερα από εκείνη. Το αντίθετο απαγορεύεται!

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ