13-05-2021

Έγκλημα στη Γερμανία: Δεσμό με το θύμα του συντηρούσε ο 15χρονος πρόσφυγας

Ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας που έφτασε στη Γερμανία την άνοιξη του 2016 είναι ο 15χρονος Αφγανός που τραυμάτισε την Τετάρτη θανάσιμα με μαχαίρι μια συνομήλικη του Γερμανίδα, σε σούπερ μάρκετ της πόλης Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, οι δύο έφηβοι διατηρούσαν δεσμό, τον οποίο διέκοψε η κοπέλα πριν από λίγες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στη Γερμανία: 15χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου συνομήλική του

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του εισαγγελέα, ο νεαρός, μετά την διακοπή της σχέσης, είχε απειλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα «τακτοποιήσει» την πρώην φίλη του, ενώ οι γονείς της είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία σε βάρος του. Ο 15χρονος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές, από κάποια συμπλοκή στο σχολείο του.

Την Τετάρτη οι δύο έφηβοι συναντήθηκαν κατά πάσα πιθανότητα τυχαία στον δρόμο. Ο νεαρός ακολούθησε την κοπέλα στο κατάστημα και αφού διαπληκτίστηκε μαζί της, της κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα με μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών. Η 15χρονη υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη με την βοήθεια περαστικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ