08-03-2021

Συγκινεί ο Τζίμι Κίμελ – Άνοιξε την εκπομπή με το αγοράκι του αγκαλιά (video)

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση προχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής, Τζίμι Κίμελ, ο οποίος απουσίαζε για μερικές εβδομάδες από την εκπομπή του, για να είναι στο πλευρό του μικρού γιου του, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς.

Συγκεκριμένα, στην επιστροφή του στο «Jimmy Kimmel Live», ο παρουσιαστής άνοιξε την εκπομπή, κρατώντας τον μικρό Μπίλι Κίμελ αγκαλιά και έκλαιγε.

Ο Τζίμι Κίμελ από το πρώτο λεπτό του μονόλογού του έκλαιγε, κάνοντας έκκληση στην αμερικανική κυβέρνηση να αποκαταστήσει και να βελτιώσει την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών. Πρόκειται για έναν σκοπό που έχει ευαισθητοποιήσει πολύ τον παρουσιαστή ιδιαίτερα μετά την περιπέτεια της υγείας του γιου του, που γεννήθηκε με καρδιακό πρόβλημα τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Μπίλι χρειαζόταν μια εγχείρηση αμέσως μετά τη γέννησή του και υπεβλήθη σε ακόμα μία την περασμένη εβδομάδα.

Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε ακόμα μία φορά για το Πρόγραμμα Υγειονομικής Περίθαλψης των Παιδιών το οποίο έχει μείνει χωρίς χρηματοδότηση από το Σεπτέμβριο και έχει κολλήσει μέσα στην πολιτική αντιπαράθεση γύρω από αυτό. Δεν δίστασε να πάρει σκληρή θέση απέναντι στο Κογκρέσο, λέγοντας ότι είναι αηδιαστικό να βάζουν τις περικοπές φόρων δισεκατομμυριούχων πάνω από ζωές παιδιών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ