15-05-2021

Έκαψε το σπίτι του πρώην της και μαχαίρωσε αστυνομικό για ένα… αρκουδάκι (video)

Φωτιά σε ένα σπίτι και ένας μαχαιρωμένος αστυνομικός είναι ο απολογισμός ενός συγκλονιστικού περιστατικού που σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μάλιστα, πηγή του «κακού» ήταν ένα… λούτρινο αρκουδάκι.

Συγκεκριμένα, μια 26χρονη, η Brittany Bonin τσακώθηκε το περασμένο Σάββατο με τον πρώην σύντροφό της, όταν πήγε στο σπίτι του προκειμένου να πάρει πίσω ένα λούτρινο αρκουδάκι που είχε δώσει στην κόρη του.

Όπως μεταδίδει ο σταθμός WESH, η Bonin φέρεται να έσπρωξε τον άνδρα για να μπει στο σπίτι, με τον πρώην σύντροφό της να πηγαίνει στο διπλανό σπίτι για να προστατευτεί, όπου έμενε ένας αστυνομικός. Όμως, πριν η 26χρονη αποχωρήσει, κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι και μετά πήγε στο διπλανό ώστε να επιτεθεί στον… πρώην.

Ο ιδιοκτήτης του διπλανού σπιτιού, στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον άνδρα, δέχθηκε μαχαιριά από τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Bonin τελικά συνελήφθη κι εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Κυριακή, το οποίο δεν της επέτρεψε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Η ζωή του αστυνομικού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ