18-05-2021

Αγόρασαν πλαστικά πακέτα από το ίντερνετ και τους έστειλαν 30 κιλά… κάνναβης (εικόνες – video)

Άναυδο έμεινε ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν αντίκρισε το περιεχόμενο ενός δέματος που έφτασε στο σπίτι τους. Το ζευγάρι είχε παραγγείλει από το ίντερνετ πλαστικά πακέτα για να τα χρησιμοποιήσει ως χώρους αποθήκευσης, αλλά τελικά έλαβε από την Amazon 30 ολόκληρα κιλά… κάνναβης.

Ο τύπος πακέτων που παρήγγειλε το ζευγάρι

Όπως μεταδίδει η Telegraph, το ζευγάρι – το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του – ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπάμε το Amazon και ψωνίζουμε αρκετά από εκεί […] Όταν λάβαμε το δέμα, είδαμε ότι ήταν αρκετά πιο βαρύ από όσο ζυγίζουν τέσσερα άδεια πακέτα, τα οποία παραγγείλαμε».

«Όταν η πρώτη αστυνομικός έφτασε στο σπίτι, ήταν δύσπιστη. Φοβόμασταν πολύ μέσα στο σπίτι μας ότι κάποιος θα το διαρρήξει και δεν κοιμηθήκαμε για κάμποσες μέρες», σημείωσε το ζευγάρι.

Τα πακέτα με την κάνναβη που τελικά παρέλαβε

Όπως σημείωσαν, μετά από τουλάχιστον ένα μήνα επικοινωνίας μέσω email με την Amazon, η εταιρεία τους έστειλε δωροκάρτα αξίας 150 δολαρίων ως αποζημίωση για το περιστατικό. Το ζευγάρι πρόσθεσε πως το μόνο που ζητά από την εταιρεία είναι μια εξήγηση.

Η αστυνομία της Φλόριντα ανέφερε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WFTV9 ότι παρέλαβε τα ναρκωτικά και πως ερευνά την υπόθεση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ