14-05-2021

Τραμπ: Το FBI είναι εντελώς ανίκανο, δεν μπορεί να βρει ούτε καν τους «προδότες» εντός του

«Το FBI είναι εντελώς ανίκανο να σταματήσει τους ανθρώπους που προχωρούν σε διαρροές για την εθνική ασφάλεια και έχουν διεισδύσει στην κυβέρνησή μας εδώ και καιρό. Δεν μπορούν να βρουν καν τους “προδότες” εντός του ίδιου του FBI. Διαβαθμισμένες πληροφορίες που δίνονται στα ΜΜΕ και θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τις ΗΠΑ! ΒΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ» έγραψε στο Twitter, o Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μετά την άρνηση του FBI να διαψεύσει τις επαφές της ομάδας Τραμπ με την Ρωσία, λίγο πριν από τις εκλογές, όπως ζήτησε ο Λευκός Οίκος την Πέμπτη.

Τα tweet του Αμερικανού προέδρου εστάλησαν την ώρα που το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε σήμερα το πρωί ένα ρεπορτάζ σχετικά με την άρνηση του FBI να ανταποκριθεί στο αίτημα του Λευκού Οίκου να διαψεύσει δημοσίως τις πληροφορίες που γράφονται σε άρθρα σχετικά με τις φερόμενες επαφές μεταξύ του στρατοπέδου Τραμπ και Ρώσων κατασκόπων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον περασμένο χρόνο.

Το ρεπορτάζ του CNN επικαλείτο «πολλούς αξιωματούχους, που δεν κατονομάζονταν, στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης». Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ σχολιάζοντας το περιστατικό τόνισε:

«Δεν τους ζητήσαμε να διαψεύσουν την ιστορία. Τους ζητήσαμε να πουν την αλήθεια»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ