17-05-2021

Βίαιη απαγωγή σε μπαρ με τους θαμώνες να «σφυρίζουν» αδιάφορα (video)

Την αδιαφορία της έδειξε για μία ακόμη φορά η ανθρωπότητα όταν νεαρός στη Μεγάλη Βρετανία απήχθη με πολύ βίαιο τρόπο από πέντε άντρες και κανείς δεν προσέφερε την παραμικρή βοήθεια.

Θύμα απαγωγής έπεσε ένας 22χρονος άντρας στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ διασκέδαζε σε μπαρ του Μπρίστολ.

Ο νεαρός διασκέδαζε με τους φίλους του σε νυχτερινό μαγαζί όταν σε αυτό εισέβαλαν πέντε άντρες, άρχισαν να τον χτυπούν και κυριολεκτικά τον έσυραν έξω από το κέντρο και τον “πέταξαν” μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια οι δράστες τον οδήγησαν στην περιοχή Μπράντλεϊ Στόουκ και υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες κατάφερε να δραπετεύσει. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=uuNe6RrqncM

Το περιστατικό έγινε στις 10:20 μ.μ. της 15η Δεκεμβρίου, όμως η αστυνομία του Σόμερσετ, δημοσίευσε τώρα βίντεο από την απαγωγή του για να συγκεντρώσει πληροφορίες και να εντοπίσει τους δράστες. Στο ίδιο βέβαια βίντεο φαίνεται πως οι δράστες τον απαγάγουν και ουδείς δεν δίνει την παραμικρή σημασία στο συμβάν.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, Ντάνκαν Γουντ σε δήλωσή του τόνισε πως «ήταν ένα τρομερό περιστατικό» και ο 22χρονος «είναι τυχερός που δεν τραυματίστηκε σοβαρότερα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ