16-05-2021

Αν οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ θα σου επιβάλλεται ποινή ακρόασης CD των Nickelback

Η αστυνομία του Prince Edward Island του Καναδά προειδοποιεί τους οδηγούς που κάθονται στη θέση του βολάν υπό την επήρεια αλκοόλ με μια επιπρόσθετη τιμωρία, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

«Οι παραβάτες θα εξαναγκάζονται να ακούσουν Nickelback κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στην φυλακή».

Όπως είναι ευνόητο η αστυνομία χρησιμοποιεί την εν λόγω «απειλή» για να στρέψει, όσο το δυνατόν περισσότερο, την προσοχή στην εποχική καμπάνια ενάντια στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η σχετική ανακοίνωση, μέσω του Facebook, αναφέρει:

«Είναι γνωστό πως την περίοδο των διακοπών, λόγω της αύξησης των κοινωνικών events και των πάρτι, αυξάνεται και η κατανάλωση του αλκοόλ κατακόρυφα.

Θέλουμε να γνωρίζουν οι ανόητοι που θα οδηγήσουν πιωμένοι πως όταν συλληφθούν, εκτός από το βαρύ πρόστιμο και την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για ένα χρόνο, θα τους επιβληθεί η ακρόαση άλμπουμ των Nickelback κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη φυλακή».

Και καταλήγοντας:

«Σκεφτήκαμε πως σε όποιον συλληφθεί υπό την επίδραση αλκοόλ, αρμόζει λίγη μουσική ακρόαση της παρέας του Chad Kroeger. Βοηθείστε μας για να μην χρησιμοποιήσουμε το σφραγισμένο CD των Nickelback που έχουμε στο τμήμα».

Να επισημάνουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Nickelback γίνονται δέκτες αρνητικής διαφήμισης από τις αρχές μιας χώρας, υπενθυμίζοντας την ανακοίνωση της αστυνομίας του Brisbane της Αυστραλίας σε σχέση με την επικείμενη συναυλία του συγκροτήματος.

Πηγή: rocking.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ