21-01-2021

Οι κατηγορίες εις βάρος της Κλίντον για τα mail της δεν επηρεάζουν τους ψηφοφόρους

Διαφορά 5 περίπου ποσοστιαίων μονάδων φαίνεται ότι εδραιώνεται ανάμεσα σε Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN, η οποία απεικονίζει το μέσο όρο των αποτελεσμάτων των πρόσφατων παναμερικανικών δημοσκοπήσεων, καταγράφεται προβάδισμα 47% της υποψήφιας των Δημοκρατικών έναντι 42% του ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της.

Σύμφωνα με το CNN, η εικόνα αυτή είναι η ίδια με τα ποσοστά που είχαν οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι, το Σάββατο.

Ωστόσο, δημοσκόπηση (ABC News / Washington Post) που δημοσιοποιήθηκε χθες δείχνει ότι η Κλίντον έχει προβάδισμα με ποσοστό 46% έναντι ποσοστού 45% του Τραμπ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, αριθμός μεγαλύτερος από τους 6 στους 10 ψηφοφόρους, δηλώνουν ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τη Χίλαρι Κλίντον δε θα τους επηρεάσει στη διαμόρφωση της τελικής επιλογής τους για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Από την άλλη μεριά, 3 στους 10 ψηφοφόρους δήλωσαν ότι τους επηρεάζει αρνητικά αναφορικά με την εκλογική υποστήριξή τους, στην προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών.

Ωστόσο, οι απόψεις των πολιτικών αναλυτών συγκλίνουν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν κατά την εβδομάδα αυτή, στις λεγόμενες “αμερικανικές πολιτείες-κλειδιά,” μεταξύ αυτών, η Βόρεια Καρολίνα και η Φλόριντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ