17-02-2021

Στροφή 180 μοιρών για τον Τεντ Κρουζ – Εξέφρασε την στήριξή του στον Τραμπ

Με μια αιφνιδιαστική στροφή ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ εξέφρασε την στήριξη του στον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να σταματήσει την νίκη της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου για τον Λευκό Οίκο.

“Πριν από έναν χρόνο, δεσμεύτηκα να στηρίξω τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και τιμώ αυτή την δέσμευση. Και αν δεν θέλετε να δείτε την Χίλαρι Κλίντον πρόεδρο της χώρας, σας παροτρύνω να τον ψηφίσετε”, τόνισε ο πρώην υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικάνων σε μια μακροσκελή ανακοίνωση του.

Ο γερουσιαστής από το Τέξας υποστηρικτής του συντηρητικού Κόμματος του Τσαγιού (Tea Party), ήταν ο τελευταίος αντίπαλος του Τραμπ που αποσύρθηκε από την κούρσα για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα.

Στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων τον Ιούλιο, όπου ο Τραμπ αποδέχτηκε επισήμως το χρίσμα, ο Κρουζ είχε αρνηθεί να στηρίξει τον μεγιστάνα, δεχόμενος τις αποδοκιμασίες του κοινού – υποστηρικτών του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.

“Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίση. Η Χίλαρι Κλίντον είναι προδήλως ακατάλληλη για να γίνει πρόεδρος και οι πολιτικές της θα βλάψουν εκατομμύρια Αμερικάνους. Και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο μόνος που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της”, τόνισε ο Κρουζ.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ