20-02-2021

Μπαρίσνικοφ κατά Τραμπ: Έφυγα από χώρα που έχτιζε τείχη για να έρθω σε μία χωρίς τείχη

Τη δική του εμπειρία από το τι εστί “τείχος” σε μία χώρα, παρέθεσε ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ μέσω ενός βίντεο στο οποίο δηλώνει τη στήριξή του στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Ο διάσημος χορευτής, χορογράφος και ηθοποιός που αυτομόλησε από τη Σοβιετική Ένωση το 1974 και έκτοτε ζει στις ΗΠΑ, αλλά και τον Καναδά, εκδήλωσε για πρώτη φορά τη στήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον, εξαπολύοντας επίθεση κατά της ρητορικής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όπως αναφέρει, του θυμίζει τη Σοβιετική Ένωση της νεότητάς του.

«Πριν από 42 χρόνια άφησα μια χώρα που έχτιζε τείχη για να έρθω σε μία χωρίς τείχη. Σήμερα, ως πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών, για πρώτη φορά, ακούω μια ρητορική που μου θυμίζει τη Σοβιετική Ένωση της νεότητάς μου, όπου ήταν ένα έγκλημα, να είσαι διαφορετικός», υπογραμμίζει, φωτογραφίζοντας φυσικά τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σαν εμένα έχουν διαφύγει από χώρες με επικεφαλής επικίνδυνους ολοκληρωτικούς οπορτουνιστές, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ