13-04-2021

Τεράστια τρύπα άνοιξε ξαφνικά στην Κίνα – Περαστικοί έπεσαν μέσα (εικόνες, video)

Μια γιγάντια τρύπα δημιουργήθηκε από το πουθενά στη μέση του δρόμου σε μεγάλη πόλη της κεντρικής Κίνας, με αποτέλεσμα άτυχοι περαστικοί να βρεθούν ξαφνικά στα έγκατα της γης.

Η τρύπα άνοιξε τη Δευτέρα στο οδόστρωμα δρόμου στο κέντρο της Τσεντσόου, της πρωτεύουσας της επαρχίας Χενάν την ώρα που καταρρακτώδεις βροχές έπλητταν την περιοχή. Το βάθος της τρύπας που δημιουργήθηκε φτάνει τα εννιά μέτρα, ενώ η διάμετρός της αγγίζει τα 30 μέτρα, όπως έγραψε η εφημερίδα China Youth Daily.

Από το σημείο διασώθηκαν ένας άντρας και μία γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην επιφάνεια από τα σωστικά συνεργεία, όμως όπως μεταδίδουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, μια άλλη γυναίκα που επέβαινε σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μαζί με τον άνδρα, παρασύρθηκε από έναν ορμητικό χείμαρρο και, έκτοτε, αγνοείται.


Το φαινόμενο αυτό ενδεχομένως προκλήθηκε εξαιτίας αγωγών που βρίσκονταν κάτω από το οδόστρωμα και που έσπασαν από την πίεση των ομβρίων υδάτων, όπως έδειξε μια προκαταρκτική έρευνα την οποία κοινοποίησαν οι πυροσβέστες της επαρχίας με μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό τους στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

«Δεν μπορούμε προς το παρόν να επιβεβαιώσουμε πόσοι άνθρωποι ακριβώς είχαν πέσει στον τεράστιο λάκκο», δήλωσε η δημοτική αρχή του Τσεντσόου.

collapsed2

Στην προσπάθεια των ομάδων διάσωσης να εντοπίσουν τη γυναίκα που αγνοείται, κατεβαίνοντας στην τρύπα, βρέθηκαν τρία ηλεκτρικά ποδήλατα, σάκοι και πολλά σανδάλια και ρούχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ