08-03-2021

Άνδρας στη Γερμανία επιτέθηκε με ματσέτα – Μία νεκρή και δύο τραυματίες (εικόνες)

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η περιοχή της Στουτγκάρδης και συγκεκριμένα η πόλη Ρόιτλιγκεν, όταν ένας νεαρός άνδρας που κρατούσε ματσέτα, άρχισε να επιτίθεται σε περαστικούς.

Αποτέλεσμα, ο θάνατος μία -εγκύου σύμφωνα με πληροφορίες- γυναίκας και ο τραυματισμός άλλων δύο ανθρώπων. Ο δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία, τα κίνητρά του ωστόσο παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ο δράστης είναι πρόσφυγας από τη Συρία και είναι 21 ετών, ενώ αναφέρεται ότι είχε αντιπαράθεση με τη γυναίκα και την σκότωσε «με ματσέτα», πριν επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυματίσει.

Η γερμανική αστυνομία προσανατολίζεται προς ένα «έγκλημα πάθους» στην υπόθεση της δολοφονίας.

«Οταν ένας άνδρας και μία γυναίκα διαπληκτίζονται, εκκινούμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και εργάζονταν στην ίδια δουλειά.

stuttgard

stuttgard2

Ο πρόσφυγας «είναι γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο άνδρας έδρασε μόνος, πιθανότατα δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό του Ρόιτλιγκεν και της περιοχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

police

victim

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ