26-02-2021

Απίστευτο: Email διασχίζει τον Ατλαντικό δύο φορές και σώζει κοπέλα από την αυτοκτονία

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διέσχισε δύο φορές τον Ατλαντικό Ωκεανό, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα κι επιτυγχάνοντας στο τέλος να σωθεί μία νεαρή Κινέζα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στην Ιταλία, γνωστοποίησε σήμερα η ιταλική αστυνομία.
Συγκερκιμένα, ένας νεαρός Κινέζος φοιτητής που διαμένει στη Βρετανία συζητούσε στο διαδίκτυο με μία συμπατριώτισσά του που ζει στη Βερόνα της Ιταλίας όταν υποψιάστηκε, από το ύφος της συνομιλήτριάς του, ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου.

Αμέσως έστειλε ένα μήνυμα στην αστυνομία, όμως μπερδεύτηκε και αντί να το στείλει στις αρχές της ιταλικής πόλης, το έστειλε στο «Αστυνομικό Τμήμα Βερόνα» που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ, στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

Καθώς αντιλήφθηκαν το σφάλμα, οι Αμερικάνοι αστυνομικοί, προειδοποίησαν το γραφείο της Ιντερπόλ στην Ουάσιγκτον, που με τη σειρά του επικοινώνησε με το διεθνές κέντρο επιχειρήσεων στη Ρώμη.

Κατόπιν η υπηρεσία αυτή κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Βερόνας, το οποίο έστειλε αστυνομικούς στην περιοχή διαμονής της νεαρής γυναίκας.

«Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε ενώ είχε κόψει μερικώς τις φλέβες στους καρπούς της κι ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη δόση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, το μπουκαλάκι των οποίων εντοπίστηκε μισοάδειο δίπλα στο σώμα της» διευκρινίζεται στο δελτίο τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ