Νίκος Μωραΐτης: Κακό Σπυράκη

Στοιχειώδης λογική δεν έχει απομείνει στη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση. Κάθε φορά που ο τηλεθεατής θα βλέπει στην οθόνη τη Μαρία Σπυράκη να προβάλλει τις θέσεις του κόμματος, θα αναρωτιέται: “Τώρα αυτή μου λέει αλήθεια ή πάλι ψέματα;”.

του Νίκου Μωραΐτη

Όταν διάβασα ότι προαλείφεται η Μαρία Σπυράκη για νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, πίστεψα ότι πρόκειται για fake news. “Αποκλείεται να είναι τόσο ηλίθιοι”, σκέφτηκα. Κι όμως είναι!

Ανάμεσα σε εκατοντάδες δημοσιογράφους, επικοινωνιολόγους και λοιπούς που θα μπορούσαν να αναλάβουν μία τέτοια θέση, οι ιθύνοντες της ΝΔ επέλεξαν το πρόσωπο εκείνο που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις ακαταλληλότητας: Τη δημοσιογράφο του προπαγανδιστικού δελτίου του MEGA που είχε την αφέλεια να παραδεχθεί ότι πήρε την είδηση για την κατάρρευση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στο μαξιλάρι της, που έβλεπε τα αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται κουβαλώντας ευρώ αλλά δεν μίλησε.

Νέα εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, η δημοσιογράφος που ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα στους τηλεθεατές της!

Στοιχειώδης λογική δεν έχει απομείνει στη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση. Αδυνατούν να αντιληφθούν το απλό: Κάθε φορά που ο τηλεθεατής θα βλέπει στην οθόνη τη Μαρία Σπυράκη να προβάλλει τις θέσεις του κόμματος, θα αναρωτιέται: “Τώρα αυτή μου λέει αλήθεια ή πάλι ψέματα;”.

Κούλης ο ανάδοχος της SIEMENS στην προεδρία, ο ακροδεξιός τηλε-βόας στην αντιπροεδρία και ο θηλυκός Πινόκιο της ενημέρωσης υπεύθυνος Τύπου του κόμματος. Φαίνεται ότι εδώ δεν έχει πια κανείς να κάνει με επιτελείο αλλά με την Ελλάδα της διαφθοράς σε απαρτία. Το απόστημα του παρελθόντος σε πλήρη διάταξη.