Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Βιτριόλοι μαζί μπορούμε!

Ναι, το ζήσαμε και αυτό. Φιλελέδες, διαπλεκόμενες ιστοσελίδες, Δελτία Ειδήσεων, τα τρολ του Άδωνη και της ΝΔ και τα έμμισθα παπαγαλάκια… να κάνουν αντιπολίτευση σχολιάζοντας με χυδαία υπονοούμενα, τις καταθέσεις μιας μετανάστριας, συνδικαλίστριας, θύμα εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Θύμα μιας επίθεσης, με βιτριόλι, που όχι μόνο της παραμόρφωσε το πρόσωπό, αλλά την κατέστησε σε μεγάλο ποσοστό, ανάπηρη, με αποτέλεσμα να υποβάλλεται συνεχώς σε εγχειρίσεις αποκατάστασης της υγείας της.

Δεν αξίζει η Κούνεβα να έχει αυτά τα λεφτά -μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από δωρεές… Δεν αντέχεται αυτό στο μυαλό του φασιστοφιλελέ, που θεωρεί πρότυπο επιτυχίας την οικογένεια Μητσοτάκη. Δεν αντέχεται η αλληλεγγύη του απλού εργαζόμενου στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Για να μην διαπομπευτεί από τους συνήθεις φιλελέ υπόπτους, η Κούνεβα, θα έπρεπε να μη δηλώνει στο πόθεν έσχες τα εισοδήματα του συζύγου (και ας μην έχουν χωρίσει). Να έχει μετοχές σε ΜΜΕ και πολυεθνικές. Να έχει σπίτι 850 τετραγωνικών. Να παίρνει “δωράκια” από μεγάλες επιχειρήσεις. Να κάνει παρέα με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Να “πουλάει” φωτογραφίες της οικογένειάς της κάθε μέρα στα social media. Να χρωστάει το κόμμα της 200 εκατομμύρια και η χρεοκοπημένη εφημερίδα που ανήκει στην οικογένειά της να έχει φεσώσει τον Έλληνα φορολογούμενο, κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ίσως τότε, να μην την έπιαναν στο ρυπαρό στόμα τους. Ίσως τότε να ήταν πρότυπο… αριστείας!


*** Δεν τους αδικώ πάντως… και εγώ αν ήμουν η θλιβερή, κινούμενη τραγωδία που ακούει στον προσδιορισμό “Έλληνας νεοφιλελές”, τα ίδια θα έγραφα. Η Κούνεβα εκπροσωπεί κάτι παραπάνω από τα εργατικά δικαιώματα, που τόσο μισούν οι νεοφιλελεύθεροι “ελεύθεροι σκοπευτές”.

*** Αγροτικές ενισχύσεις ύψους 3,721,25 ευρώ δήλωσε στο Πόθεν έσχες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εντάξει, έχει πολλά βλήτα και μαϊντανούς στο κόμμα του, αλλά αυτά καλό είναι να μη γίνονται.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook