*** Το Mega κλείνει από χρέη… το κλείνουν οι ιδιοκτήτες του, πριν το κλείσει… ο Παππάς. ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 βουλιάζουν και αυτά τα έρμα από χρέη, αργοπεθαίνουν εκβιάζοντας. Η ΝΔ χρωστάει 200 εκάτ. και το ΠΑΣΟΚ περίπου τα μισά. Είναι οι ίδιοι που σου έλεγαν πως ζούσες πάνω απ’ τις δυνατότητές σου. Πως πρέπει να είσαι ρεαλιστής… πως το αόρατο χέρι της αγοράς όλα εν σοφία εποίησε…! Παραφράζοντας, λοιπόν, ένα οπαδικό σύνθημα, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί: Έτσι – Ρυθμίζει – Η αγορά!

*** Λοιπόν, για να τελειώνει το παραμύθι… Οι άνθρωποι που μπορεί να μείνουν χωρίς δουλειά αν κλείσει ένα κανάλι είναι “παράπλευρη απώλεια” μόνο για τους Ψυχαραίους, τους Μπομπολαίους και τους Αλαφουζαίους αυτού του κόσμου! Όχι για αυτούς που έχουν δώσει αγώνες στους δρόμους και στα γραφεία, που έχουν σταθεί αλληλέγγυοι σε όλους τους εργαζόμενους, που έχουν φάει χημικά γιατί εναντιώθηκαν στις πιο βάρβαρες πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί μεταπολεμικά σε κράτος εν καιρώ ειρήνης! Οι εργαζόμενοι του Mega θα χάσουν τη δουλειά τους επειδή οι μέτοχοι του καναλιού τους θεωρούν αναλώσιμούς… λιγότερο σημαντικούς από το κέρδος ή τη χασούρα!

*** Επίσης θα μπορούσε η 1η Απριλίου, να καθιερωθεί ως “Εθνική Ημέρα του Αγνώστου Καναλάρχη”

*** 26 χρονών, μόνο. Στο άνθος της παραπληροφόρησής του…

*** Το Mega θα το θυμόμαστε, όμως, πάντα ως το επαναστατικό κανάλι που έζησε πάνω από τις δυνατότητές μας… Ας είναι ελαφρύ το “πειραγμένο” βίντεο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και το κλεμμένο ρεύμα που θα το σκεπάσει!

*** Θεέ μου, πόση αυτορρύθμιση της αγοράς ξοδεύεις για να μη βλέπουμε Mega…

*** Ο αγώνας δεν τελείωσε… ο Μπογδάνος εξακολουθεί να εκπέμπει παράνομα σε δημόσια συχνότητα!

-Σαν ψέμα μου φαίνεται!

– Που έκλεισε το Mega;

– Όχι, οι ειδήσεις του!

Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ανατροπή του Mega, χθες: “Είναι άδικο το 3% των πολιτών να πληρώνει το 45% των φόρων. Να πληρώνουν οι έχοντες, αλλά σε τέτοια ένταση;“! Ο Ντόναλντ Τραμπ, αυτό, θα ντρεπόταν να το πει!

τραμπ κυριακοςΌταν η ακραία δυστυχία “πουλάει” είναι ευκαιρία για… Εταιρική κοινωνική ευθύνη!

ROUVASΚυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν υπάρχει ακροδεξιά στη ΝΔ”

αΔΩΝΙς ΠΛΕΥΡΗς

Ï õðïøÞöéïò ðåñéöåñåéÜñ÷çò ÁôôéêÞò ôïõ ËÁÏÓ ¢äùíéò ÃåùñãéÜäçò (Ä) ìáæß ìå ôïí ÌÜêç Âïñßäç (Ê) ÁèáíÜóéï Ðëåýñç (Á). O Ðñüåäñïò ôïõ ËÁ.Ï.Ó. Ãéþñãïò ÊáñáôæáöÝñçò áíáêïéíþóå ôá ïíüìáôá õðïøçößùí ðïõ ðñïôåßíåé ôï êüììá ôïõ óôéò åðåñ÷üìåíåò ÐåñéöåñåéáêÝò êáé ÄçìïôéêÝò åêëïãÝò, ÐÝìðôç 9 Óåðôåìâñßïõ 2010.

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας