Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Το ΔΝΤ δε θα το ξαναβρίσεις! Το ΔΝΤ!

*** Οι παλιές απάτες πάνε στον φορολογικό παράδεισο!

*** H Ελλάδα θα επαναπροωθήσει στην Τουρκία τα κεφάλαια που διακίνησε παράνομα ο Παπασταύρου και Έλληνες επιχειρηματίες σε offshore! Tι, όχι;

*** Ο Άδωνις για το Γουότεργκέητ: «Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια & το απόρρητο των επικοινωνιών. Στο κρίσιμο αυτό ζήτημα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμία σκιά. Μακάρι να είχαμε 10 Νίξον!»

*** Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής: “Είμαστε κάθε λέξη από τα καταστατικά των εταιριών που είναι μπλεγμένος ο Παπασταύρου”

 

To μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα είναι η υποκλοπή της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου … όχι για αυτά που είπαν, αλλά γιατι υπεκλάπη…! Ο υπάλληλος του μήνα!

*** Ο Κυριάκος, ο Θεοχάρης, ο Άδωνις, ο Μουρούτης… όλη η πολιτική πτέρυγα του ΔΝΤ, δεν έχει πρόβλημα που οικονομικοί δολοφόνοι μηχανορραφούν για να οδηγήσουν μια χώρα σε εκβιασμό… το ότι υποκλάπηκε η συνομιλία είναι το μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα…

*** Δεν είμαι υπέρ του ΔΝΤ, αλλά… για τον Καρανίκα δε λέτε τίποτα!

*** Η γυναίκα μου, μου έδωσε λίστα με ψώνια.. και είναι και ο Παπασταύρου μέσα ρε φίλε!

*** Ο ΣΚΑΙ είναι λίγο πριν βγάλει στο δρομο τους υπαλλήλους του, να χτυπάνε πόρτες και να ρωτάνε τον κόσμο αν έχει καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος πριν τον Μάιο.