Δημήτρης Σούλτας: Υπαρκτός Κωστοπουλισμός

*** Ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε ότι ξεβλάχεψε τους Έλληνες που ήθελαν να δουν Ευρώπη. Λογικά η Ευρώπη είχε σχήμα οπισθίων γι αυτό και την αναγνώρισαν τόσοι Έλληνες μέσω των περιοδικών του.

*** Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι Σαουδάραβες που έχουν πλέον ελπίδες να ξεβλαχέψουν, αφού ανακάλυψαν το κλασικό μότο του ΚΛΙΚ από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 «Κάθε γυναίκα έχει την τιμή της».

*** Εν τω μεταξύ στα ελληνικά σουπερμάρκετ εμφανίζεται αυξημένη ζήτηση για «τραχανότο» από ξεβλαχεμένους της τελευταίας γενιάς, που ανήκουν στη σχολή που έγινε γνωστή ως «ύστερος Κωστοπουλισμός».

*** Τελικά οι προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πήγαν χαμένες. Προκηρύχθηκαν πρόωρες εκλογές … στην Τουρκία.

*** Ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε ότι στη Ρω πυροβολήθηκε ένας θόρυβος. Ακόμα κι αν δεν λύσει το Μακεδονικό πάει καρφί για Νόμπελ Λογοτενχίας.

*** Θέσεις ορθίων σκέφτονται να βάλουν στα αεροπλάνα τους οι εταιρείες χαμηλού κόστους, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς το τελικό στάδιο που είναι ο επιβάτης ως αποσκευή (που επειδή δεν είναι ποτέ δωρεάν θα χρεώνεται κάτι παραπάνω)

*** Ο φάκελος της Novartis επέστρεψε στη Δικαιοσύνη. Μετά μπορεί να ξαναπάει στη Βουλή και να επιστρέψει στη Δικαιοσύνη και αμέσως μετά μπορεί να γίνει και γραμμή λεωφορείου.