Δημήτρης Σούλτας: Το Μακρόν του και το κοντό του

*** Φαίνεται ότι τα μαθήματα με τη συμμετοχή σκύλων του Αδώνιδος στην “Ελληνική Αγωγή” είναι αμφίδρομα, γι αυτό και γαύγιζε με τόση επιτυχία στην τελευταία συνεδρίαση στη Βουλή.

*** Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε το λογοπαίγνιο της χρονιάς λέγοντας ότι δεν χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις, αλλά τωραρρυθμίσεις. Είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι αν συνεχίσει με το ίδιο χιούμορ ο Σταύρος θα αργήσουν πολύ να λιώσουν οι πάγοι στους πόλους.

*** Εν τω μεταξύ στο “Ποτάμι” έχουν μείνει 4 άνθρωποι, που έχουν καταφέρει να έχουν 5 διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα.

*** Η Τερέζα Μέι πήγε να δει τη Μέρκελ και όταν έφτασε στο χώρο της συνάντησης δεν άνοιγε η πόρτα της λιμουζίνας της. Η λιμουζίνα ήταν γερμανική. Να ευχαριστεί το Θεό η βρετανίδα που οι Γερμανοί δεν είχαν τοποθετήσει εκρηκτικά μέσα και το πρόβλημα ήταν μόνο στην πόρτα.

*** Ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι ο υποψήφιος της Ν.Δ. για τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Ταχιάος είναι μια χαρά λύση. Τα τελευταία χρόνια το πάει γύρω- γύρω. Γιατί δεν ανοίγει την πόρτα να μπει μέσα παραμένει ένα μυστήριο.

*** Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Καμίνης άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά, ώστε στην τελευταία του στον δημαρχιακό θώκο, να καταφέρει το ακατόρθωτο. Να αλλάξει τη χρονιά στην ώρα της.